Home Centrum Zo lelijk dat het mooi wordt en het is druk, uhhhh nee megadruk

Zo lelijk dat het mooi wordt en het is druk, uhhhh nee megadruk

door Emile van Aelst

Normaal gesproken zou ik deze week lekker op vakantie geweest zijn in La Carihuela, vanwege een paar belangrijke Leidse gebeurtenissen heb ik dat een weekje verschoven. Ik bleef voor drie wat mij betreft belangrijke evenementen, maar als ik nu naar mijn agenda kijk dan ontploft hij zowat qua gebeurtenissen deze week. Een greep uit mijn agenda en of ik alles red is maar de vraag, afscheid als bestuurslid Lorelei, preview nieuwe tentoonstelling in de Lakenhal, Leidenaar van het Jaar, presentatie boek Leidse Sleutels, 3 October ledenvergadering, foto’s maken bij de Zonnebloem, Leiden Marathon waarbij ik de opvang voor de buitenlandse toplopers organiseer en begeleidt. Begin volgende week De Slag om Leiden en pak dan na afloop mijn rolkoffertje en ga direct door naar Schiphol. En dit is dan nog maar een greep uit de agenda 🙂  Je zou het liefst even uitrusten op een bankje, maar dit bankje speelde een rol in mijn agenda van vandaag.

Vanwege alle drukte en de vele foto’s die ik vandaag maakte een heel korte en rustige blog. Ik denk dat deze gesnoeide bomen aardig wat rust uitstralen.

Ik vond ze toen ik een paar weken geleden langsreed en ze voor het eerst opvielen puur lelijk.

Eigenlijk zijn ze zo lelijk, dat ze gewoon mooi van lelijkheid worden.

Wie wil weten waar het bankje mee te maken heeft en waar ik zoveel foto’s van maakte vandaag, die moet gewoon morgen even kijken. Oh ja ik was ook nog in de Leidsche Schouwburg 🙂

 

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 10 mei 2022 - 7:03

De natuur is toch nooit lelijk. Of.. wij mensen moeten het gedaan hebben. 😉

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 10 mei 2022 - 7:42

Haha, dat pensioen kun je nog wel even vergeten. Ik heb het nu ook drukker dan van tevoren. Mijn vrouw is ook nog steeds aan het werk.

Reply
Hans 10 mei 2022 - 13:58

Dan is een drukke agenda, maar je bent ook al heel wat jaar de echte LG voor Leiden.
Ik blijf je volgen Emile, zelf op vakantie.

Reply
rietepietz 10 mei 2022 - 18:21

Ik viel bijna om van verbazing. Je zegt weleens vaker dat het kort logje wordt om vervolgens een mega lanf blog te maken. Dit keer hield je woord. 😉

Reply
Nicky 12 mei 2022 - 12:19

Ik vind die bomen wel mooi eigenlijk. En tja, er zit niks anders op; we zullen je moeten kloonen, LG. Maken we gewoon een stuk of vijf van die drukke baasjes. Kan er eentje permanent in Spanje blijven, de tweede kan thuis voor de beestjes zorgen en dan hebben we er twee om te bloggen en een reserve. Lijkt me een goed plan.

Reply

Plaats een reactie