Home Koningsdag Koningsdag, toch maar morgen pas een verslag :-)

Koningsdag, toch maar morgen pas een verslag :-)

door Emile van Aelst

Vanmorgen ging om half zeven de wekker voor een hele lange dag. Gezellig weer op pad met Sleutelstad, de Oranje Vereniging Leiden en de burgemeester. We gaan verschillende wijken bezoeken, lunchen bij Minerva uiteraard langs het feest op de Lammermarkt, biertje pakken bij Quintus, eten bij Augustinus en alles wat er verder nog tussenin zit. Uit ervaring weet ik dat ik vanavond gebroken thuis kom, want je loopt kilometers op zo’n dag. Gisteravond vast alles klaar gezet om snel de deur uit te kunnen.

Na de Lintjesregen in een noodvaart de foto’s verwerkt, gedeelte doorgestuurd naar Sleutelstad en een blog gemaakt. Daarna snel naar de Oranjeborrel bij Quintus.

Was gezellig even borrelen en ook een soort tot rust komen met een biertje in je hand 🙂 Na de borrel heel verstandig naar huis, tenminste dat dacht ik. Bleef alleen onderweg even lang hangen voor een biertje. Ach moet kunnen. Thuis gekomen spullen klaar gelegd voor vandaag, tv gekeken en deze korte blog vast geschreven. Ik hoop dat iedereen een fijne Koningsdag heeft gehad en morgen lees je wel hoe wij de dag doorgekomen zijn.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 27 april 2022 - 23:17

Ik heb nog even een oranje zonnebril opgezet, maar die moest ik per direct afzetten van Y. Dit was echt heel awkward zei hij nog. Nou daar kan ik het mee doen.

Love As alwyas
Dimario

Reply
Sjoerd 28 april 2022 - 7:44

Ik heb er helemaal niets van meegekregen, en het toch druk gehad…

Reply
Elisabeth 28 april 2022 - 10:39

De foto’s laten een gezellige dag zien.

Reply
rietepietz 28 april 2022 - 19:07

Ze weten hier niet echt wat feest vieren is dus ik heb er niet veel van gemerkt.
Misschien moet ik toch maar in Leiden gaan wonen. 😉

Reply
Nicky 29 april 2022 - 14:08

Jij bent met recht een razende reporter.

Reply

Plaats een reactie