Home Centrum Swing Kings bij Jazz on Sunday, Gösta in Grandcafé de Burcht en Leiden helpt Oekraïne

Swing Kings bij Jazz on Sunday, Gösta in Grandcafé de Burcht en Leiden helpt Oekraïne

door Emile van Aelst

Wat een week was dit, eigenlijk alleen maar onderweg geweest verkiezingen, opening pand Leidsche Mondialen, Pannenkoekdag, verjaardagfeest, theater en daarnaast natuurlijk nog andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld voor Leiden helpt Oekraïne. Vanmiddag twee heel uiteenlopende optredens in Grandcafé de Burcht.  Beneden in de Tuinzaal speelden de Swing Kings bij Jazz on Sunday.Boven werd eerst naar Ajax- Feyenoord gekeken en daarna een optreden van Gösta.

Thuis gekomen lagen er behalve de foto’s van Nationale Pannenkoekdag ook nog ongeveer tweehonderd foto’s en een heleboel filmpjes van het optreden van Musicalgezelschap Otis in theater Ins Blau gisteren te wachten.

Op zo’n moment moet je gewoon de enige juiste beslissing nemen, na het eten om 21.00 uur even op de bank liggen en je ogen dicht 🙂 Vandaar een heel korte blog vandaag. Het was alweer het laatste concert van Jazz on Sunday dit winterseizoen, er wordt gekeken om van de zomer misschien toch nog een paar concerten te organiseren. Eerdaags meer daarover.

Naast alle evenementen en concerten zijn we natuurlijk ook heel hard bezig voor de actie ‘Leiden helpt Oekraïne’. Een van de acties naast de wandeltocht  en het benefietconcert is de verkoop van polsbandjes. Trudy bracht de actie onder de aandacht en wees op de verkoop van de polsbandjes.

Fijn dat er zo spontaan door veel bezoekers gereageerd werd.

Eigenlijk hoort gewoon heel Leiden met zo’n bandje te lopen.

Polsbandjes zijn bij onderstaande adressen te koop.

Het was zondagmiddag echt een middag van trappen lopen, van de Tuinzaal naar boven naar Gösta in het Grandcafé en weer naar beneden naar Jazz on Sunday. Goed voor mijn stappenteller.  Het was boven bij Gösta eigenlijk dubbel feest, hij trad niet alleen op hij was ook jarig. Het verjaardagscadeautje waar hij zo op gehoopt had kreeg hij helaas niet. Feyenoord verloor met 2-3 van Ajax 🙁  Ik heb bij Gösta voornamelijk gefilmd om live op facebook te zetten, omdat het net te donker was om zonder flits te fotograferen.

Het was een druk weekje, komende week hopelijk iets rustiger zodat ik alle nog liggende foto’s kan verwerken.

 

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 21 maart 2022 - 8:18

Heerlijk toch dat alles weer kan en mogelijks is. Het lijkt wel of we met een inhaalslag bezig zijn…

Reply
די מריו 21 maart 2022 - 9:52

Het was maar goed dat ik niet daar was, want na die wedstrijd had ik niet iets liefdadigs over me heen.

Love As always
Dimario

Reply
Nicky 21 maart 2022 - 10:17

Ik word al moe als ik het lees. Inderdaad af en toe maar even een tukkie doen tussendoor. Jammer dat Gösta niet het cadeautje kreeg dat hij wilde. Maar zoals altijd bij voetbal zijn de meningen hierover verdeeld (ondanks de winst: wat een ontzettend irritante draak is die ene speler toch!).

Reply
Rik van Boeckel 21 maart 2022 - 15:54

Hallo Emile. Ik kon er niet bij zijn omdat ik zelf een optreden had met Bel Cante in Oegstgeest. De optredens stromen ineens weer binnen en er komt een nieuw album aan met The Blank Ark. Ik snap heel goed dat je het nu te druk krijgt.

Reply
rietepietz 21 maart 2022 - 18:07

Het zal wel weer wennen dat je weer reuze aan de bak moet nu er weer heel veel kan. Inderdaad iedereen heeft er weer zin in.

Reply

Plaats een reactie