Home Leiden Wordt spannend avondje op Sleutelstad TV en in de Stadsgehoorzaal tijdens de uitslagenavond

Wordt spannend avondje op Sleutelstad TV en in de Stadsgehoorzaal tijdens de uitslagenavond

door Emile van Aelst

De stembureaus zijn zojuist gesloten en het grote tellen gaat beginnen. Er gaat zeker weten een en ander veranderen, daarom misschien wel leuk om de uitslagen van de laatste drie gemeenteraadsverkiezingen er even bij te pakken.

Vanaf 21.00 uur zendt Sleutelstad de uitslagen live uit op TV ( in de regio KPN 1421 en Ziggo 46) en uiteraard ook te volgen via internet. De uitzending gaat door tot alle Leidse stemmen geteld zijn.

Ik maak bij elke verkiezing een bierviltjes uitslag en zit er meestal niet ver naast. Dit jaar heb ik er toch veel meer moeite mee om een voorspelling te maken en het zou zomaar kunnen dat ik er faliekant naast zit dit keer. Ik ben niet bang om eventueel af te gaan, dus dit is de voorspelling die ik twee weken geleden gemaakt heb.

Ik kreeg net nog een paar voorspellingen binnen.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 16 maart 2022 - 21:50

Ik ben het hier nu niet aan het volgen, want ik volg een Webinar van Opperrabijn Jacobs. Vond ik toch leuker op dit moment.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 16 maart 2022 - 23:36

Ik ben de stemmers in Heerlen aan het volgen. Interessante ontwikkelingen.

Reply
Ger Koper 17 maart 2022 - 9:01

Nou Emile, de uitslag zal je verrast hebben. Zou de lijsttrekker van D66 de conclusie uit deze nederlaag trekken?

Reply
rietepietz 17 maart 2022 - 19:10

Ik doe andere leuke dingen maar jij hebt vast een wereldavond.

Reply
Nicky 19 maart 2022 - 12:35

Grappig dat bierviltje. Ik heb geen idee of je goed geraden hebt. Ik ga stemmen en dan ben ik er wel weer klaar mee.

Reply

Plaats een reactie