Home Corona Positief getest,verplicht een paar dagen binnen spelen

Positief getest,verplicht een paar dagen binnen spelen

door Emile van Aelst

Twee jaar lang ben ik, met inachtneming van de regels, overal geweest en heb zoveel mogelijk van alles verslag gemaakt. Noem het maar op, ik heb het gedaan ging op vakantie, maakte vliegreizen, stond verslag te maken van demonstraties waar niemand zich aan de regels hield, soms vlogen ongevaccineerden me om de hals en stond zelfs met Sinterklaas in een klein zaaltje tussen 100 schreeuwende kinderen. Ik glipte door alle besmettingen heen en was uiteraard bij elke van de drie vaccinaties blij dat ik zonder kleerscheuren er weer doorheen gekomen was. Je voelt je ondertussen onaantastbaar, totdat ik deze week van drie persomen waar ik mee in contact ben geweest een berichtje kreeg dat ze corona hadden. Eigenlijk is vrijwel mijn hele pagina van vandaag in het Leidsch Dagblad een grote besmettingshaard. De barkeepster van de Plantage appte mij als eerste, daarna las ik dat de wethouder ziek thuis lag en last but not least de gitarist die muzieksessie organiseerde en dan laat ik nog buiten beschouwing dat ik wordfeud met de burgemeester die ook corona heeft. Ik raad dan ook iedereen aan om na het lezen van mijn Leidsch Dagblad pagina, je handen extra goed te wassen.

 

Nadat ik donderdag en vrijdag een beetje grieperig was en zaterdag de derde melding kreeg heb ik me zondagavond maar even getest en die was positief. Gelukkig voel ik me kiplekker en heb geen koorts en zijn zowel de ijskast, vriezer en voorraadkast goed gevuld, dus ik kom niet om van de honger de komende dagen. Enige probleem het zijn allemaal lekkere dingen dat wordt dus lijnen na vrijdag 🙂

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 8 maart 2022 - 6:52

Owh.. ik hoop maar dat je geen bijverschijnselen krijgt. Snel weer op de been en dan lekker wandelen met Happy. Dat zal ie gemist hebben.

Love as always
Dimario

Reply
Ger 8 maart 2022 - 7:08

Ja Emile, we zullen allemaal wel een keer voor de bijl gaan. Ik voel me af en toe niet optimaal maar nog nooit testte ik positief. Hoe lang nog? Wandelen met Happy in het bos op rustige tijden zal toch wel kunnen?

Reply
Sjoerd 8 maart 2022 - 8:04

Haha, zeg nou gewoon dat je even rust wilde hebben. Maar goed, als je er redelijk doorheen komt heb je toch geluk gehad…

Reply
Danny 8 maart 2022 - 20:23

Iedereen is een keer aan de beurt…. hopelijk blijf je goed op de been.
Hou je taai en lekker even thuis een paar dagen is niet zo heel erg toch…. .
Sterkte

Reply
rietepietz 9 maart 2022 - 18:15

Dat is ff balen, nu kún je eindelijk weer overal heen en moet je in quarantaine, het kan verkeren. Beterschap!

Reply
Nicky 10 maart 2022 - 12:13

Tja, vroeg of laat krijgt iedereen het. Ik hoop dat de klachten meevallen en lekker smullen dan maar. Je moet toch wat.

Reply

Plaats een reactie