Home Centrum PROOST…….en het nuttige met het aangename verenigd

PROOST…….en het nuttige met het aangename verenigd

door Emile van Aelst

Vanaf vandaag was eindelijk de horeca weer open. Vanwege de kou was het niet echt terrasweer, maar de die-hards pakten toch even een terrasje ondanks de kou.

Heerlijk gevoel weer gezellig aan een tafeltje te kletsen en een drankje te doen.

En wat is er nu lekkerder dan even met een biertje weg te duiken in een goed (studie) boek.

Ik had best even in Café de Respons willen blijven zitten, maar had eind van de middag een telefonisch overleg met D66 tweede kamerlid Paul van Meenen. Als destijds bedenker van de verkiezing Leids Raadslid van het Jaar, vragen we hem nog elk jaar de prijzen uit te reiken. Hij belde wat vroeger om te vragen of ik soms in de kroeg zat om de gedeeltelijke opheffing van de lockdown te vieren. Nee antwoordde ik eerlijk, maar als het aan mij ligt kunnen we wel afspreken in de kroeg zei ik nog eerlijker 🙂 Zodoende zaten we een half uurtje later bij Joke en Fred in Café de Pomerans.

Dat heet volgens mij het nuttige met het aangename verenigen.

En nee, ik ga uiteraard niet vertellen wie vrijdagavond Raadslid van het Jaar wordt. De genomineerden dit jaar zijn IJsbrand Olthof en Antje Jordan beiden D66 en Christen Unie raadslid/fractieleider Pieter Krol.

Het was gezellig even bij te kletsen en heerlijk om te zien dat het normale leven een beetje terugkomt met ook weer biljarters in de kroeg.

Ik hoop dat iedereen de tijd vindt om snel weer het museum, theater, bioscoop, restaurant of kroeg te bezoeken.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 27 januari 2022 - 7:00

Nog even en alles wordt losgelaten, dat is prima.

Love as always
Dimario

Reply
Hans 27 januari 2022 - 12:21

Iedereen straks weer blij,. Hans

Reply
rietepietz 27 januari 2022 - 20:23

Heel erg heb ik al die dingen niet gemist, hoogstens om onderweg ergens iets te drinken of te lunchen maar ik wás niet heel veel onderweg dus heb het ook niet erg gemist.

Reply
Nicky 28 januari 2022 - 11:03

Tja. Ik heb het ook geen van allen gemist. Maar voor wie het wel gemist heeft, is het natuurlijk hartstikke fijn dat alles weer open is. En dan is het inderdaad handig om wat zaken te combineren. Dat doe je goed, LG!

Reply

Plaats een reactie