Home Happy blaft mee Happy vraagt zich af of hondjes ook in lockdown zitten, niemand om mee te spelen

Happy vraagt zich af of hondjes ook in lockdown zitten, niemand om mee te spelen

door Emile van Aelst

Laatst vroegen lezers of Happy weer eens iets wilde blaffen. Vandaar dat die Glibber vandaag mij achter dat ding met die knopjes heeft gezet. Hij loopt te klagen dat er door de lockdown helemaal geen Nieuwjaarsrecepties zijn en dus niets te doen voor hem. Nee wij honden hebben het zeker makkelijk, nou vergeet het maar. Genoeg te snuffelen, maar weinig te spelen. Het lijkt wel of al mijn vriendjes en vriendinnetjes ook in lockdown zitten.

Die stomme Glibber heeft me proberen te leren naar links en naar rechts te kijken als ik oversteek. Vraag me hier toch wel af waar dat voor nodig is.

Loop een beetje in mijn eentje illegaal los te lopen hier. Een of andere mafketel achter een bureau heeft bedacht dat ik uitgebreid mag poepen en plassen op een speelveld, maar los lopen in de struiken er naast om te plassen is verboden. Ik doe het liefst mijn behoeftes helemaal diep in de struiken zodat jullie me niet zien en dan ga ik spelen op het veld. Waarschijnlijk bedacht door een ambtenaar zonder kinderen en met een goudvis in plaats van een hond.

Voordeel is als ik hard loop zie je me bijna niet tussen de bladeren 🙂

In het water ook al niets om te spelen.

Ja een paar zwanen, maar dat raad ik je niet aan. Die houden niet van honden.

Pfffffff daar sta je dan op dat grote veld, uit pure ellende maar in mijn eentje rondjes gaan rennen, want Glibber doet het niet.

Normaal zitten of staan hier allemaal baasjes, ( lees lopende koektrommels ) nu ben ik de enige die hier zit.

Hee daar komt iemand aan. Oh laat maar die heeft geen hond en dus ook geen koekjes.

Nou Glibber kom op we snuffelen langzaam op huis aan, niets te beleven hier.

Nou tot blafs en onthoud, een dag niet gekwispeld is een dag niet happy

Gerelateerde artikelen

7 reacties

די מריו 7 januari 2022 - 7:27

Happy.. anders moet je hier maar eens in de buurt komen, ik ken zat honden die met jou willen snuffelen. Leuk om je weer eens te zien. Ik zie ook dat je langzaam wat ouder wordt. Maar je ziet er goed uit.

Love as always
dimario

Reply
Sjoerd 7 januari 2022 - 8:21

Ik kan me voorstellen dat dat niet leuk is, maar ook die kindjes die nou thuis zitten en niet naar school kunnen zijn een beetje eenzaam.

Reply
Kitty 7 januari 2022 - 10:09

Geweldig geschreven! Nou Happy hoop dat er snel weer wat speelmaatjes en lekkere koekjes voor je zijn.🥰 Ik ben ook helemaal klaar met die stomme lockdown hoor! Groetjes aan je baasje!

Reply
Vertelvader Willem 7 januari 2022 - 19:11

Verstandig beest die Happy. Daar kan Glibber nog wat van leren 🙂

Reply
rietepietz 7 januari 2022 - 19:14

Nou dit verhaal moet wel speelmakkertjes aan het denken zetten en voor je het weet zijn ze allemaal terug. Goed weer iets je te horen Happy! Geef Spotty ook maar eens dat toetsen bord onder de pootjes.

Reply
Hans 7 januari 2022 - 22:42

Nou Happy, je zou wel eens gelijk kunnen hebben.
Ik zie ook minder hondjes met hun baasjes buiten.
Je bent een keurige hond Happy, komt vast door Emile.
Het is wel een treurige omgeving zo zonder baasjes en vriendjes.

Reply
Nicky 16 januari 2022 - 20:09

Wat? Wil Glibber geen rondje rennen met je? Tssss…

Reply

Plaats een reactie