Home Corona Mooiste dagen van het jaar tussen kerst en oudejaarsavond, relaxen, warmte, overdenken en TOP 2000

Mooiste dagen van het jaar tussen kerst en oudejaarsavond, relaxen, warmte, overdenken en TOP 2000

door Emile van Aelst

Ik vind de dagen tussen kerst en oudejaarsavond eigenlijk de mooiste tijd van het jaar. Het lijkt of het jachtige leven even tot rust is gekomen en niets hoeft. Tenminste ik leg mij dat zelf op, doe bijna niets en geniet van de gezelligheid in huis.

Ondanks dat je hele tent natuurlijk vol met kitsch staat, kan ik er met volle teugen van genieten. Ik vind het altijd zonde om het weer op te ruimen na oud en nieuw, maar eerlijk gezegd geniet ik dan ook weer met volle teugen van de ruimte zonder poespas 🙂

Ik gebruik deze dagen ook altijd om het jaar te overdenken, wat is er gebeurd, wat ging er goed en wat ging er fout, wie zijn er niet meer, wat ga ik volgend jaar doen en meer van dat soort dingen.

Voor ik het vergeet, er hangen sinds vanmiddag twee witte ballen in mijn rode boom. Hoe ik daar aan gekomen vertel ik morgen.

Een van de mooiste evenementen deze week is natuurlijk de TOP 2000, een week lang genieten van de mooiste muziek allertijden.

Heeeeeeeeerlijk met een heleboel ee’s inderdaad. Goede muziek, leuke weetjes en verhalen van kijkers.

En als dan het grootste deel van Nederland in bed ligt, dan gaan de muziek diehards verder. Omdat door corona het TOP 2000 Café gesloten is, wordt er vooral ’s nachts gewerkt met zoom en komen regelmatig kijkers/luisteraars in beeld.

Maar het is ook gewoon leuk om proberen in te loggen en lekker te gluren in de huiskamers van al die andere muziekliefhebbers, want je kan bladeren door de pagina’s 🙂 De een ligt in bed, de andere staat te swingen, de volgende zit verveeld op de bank en een partijtje sjoelen om 2 uur ’s nachts kan ook heel gezellig zijn.

Een hapje en een drankje erbij en dan kan het nog wel eens veel later dan half twee worden.

Een heerlijke week die eigenlijk elk jaar weer te snel voorbij gaat.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 30 december 2021 - 7:36

Je draait overuren in deze tijd met je 2000. Lekker genieten. Moet je zeker doen.
Ik ben wel benieuwd naar de witte kerstballen.

Love as always
Dimario

Reply
Elisabeth van der Ark 30 december 2021 - 9:26

Al met al toch een gezellige drukte zo met virtueel bij anderen in de huiskamer. Mooie witte ballen. Het verhaal daarover ga ik zeker ook lezen. Heb een hele goede jaarwisseling. XX

Reply
rietepietz 30 december 2021 - 18:23

Het is altijd even leeg als alle kerstzooi weer in de dozen zit, maar toch ook wel weer lekker.
De top 2000 volg ik nooit zo goed, zodra ik twee nummers hoor waar ik niets mee heb haak ik af.

Reply
Hans 30 december 2021 - 22:39

De TOP 2000, ik volg deze ook half.
Ziet er gezellig uit Emile, zeker een moment om een stil te staan. Hans

Reply
Nicky 7 januari 2022 - 13:35

Er hangt inderdaad altijd wel een lekker sfeertje dan. Lijkt nu alweer eeuwen geleden, trouwens.

Reply

Plaats een reactie