Home Centrum PLUS gaf cheques aan verenigingen, winternummer LEVEN Magazine en adventskalender van De Slechte Band

PLUS gaf cheques aan verenigingen, winternummer LEVEN Magazine en adventskalender van De Slechte Band

door Emile van Aelst

Er was afgelopen week nog genoeg te doen, eigenlijk zoveel dat ik hier nu even een inhaalslag moet maken. De komende tijd zal rustig worden, maar gelukkig zorgt De Slechte Band voor afleiding met hun adventskalender. Nu we allemaal thuis zitten komt het mooi uit dat je alle eerdere vakjes van deze maand nu in een keer open kan krassen 🙂 Als je op deze link klikt dan kom je bij de Adventkalender uit.

Ook de afgelopen weken waren er natuurlijk al veel aanpassingen vanwege corona. De anders spectaculaire presentatie van LEVEN MAGAZINE was afgelopen week ook een stuk ingetogener met slechts een beperkt aantal genodigden. Op zich heel jammer want de locatie, Biopartner5, was zo mooi en interessant.

Directeur Thijs de Kleer legde vol trots uit dat het pand aan alle klimaateisen van deze tijd voldoet en voornamelijk is opgetrokken uit materialen die vrij kwamen bij de sloop van het iets verderop gelegen Gorlaeus laboratorium en dat alle meubilair in bijvoorbeeld de kantine van de kringloop komt.

Het eerste nummer werd door hoofdredactrice Gerda Schukking aangeboden aan Strategy & Communication Manager Rebekah Bikker.

Ondanks de kleinere en kortere presentatie dan anders was het toch gezellig.

Hee die puzzel van Oegstgeest heb ik eerder gezien deze week 🙂

Na de presentatie ging ik snel door naar de PLUS Supermarkt Lammenschans waar de laatste van drie mooie cheques voor verenigingen werd uitgereikt. Bedrijfsleider Pieter Hooijschuur probeert het hele jaar door verenigen en clubs in de buurt te ondersteunen, vandaar dat hij ook direct met zijn winkel meedeed aan de landelijke spaaractie van PLUS.

De afgelopen maanden kregen de klanten bij besteding van 10 euro een punt die zij mochten schenken aan drie verschillende verenigingen. Totaal was er 6.250 te verdelen onder de drie verenigingen. Speeltuinvereniging Zuiderkwartier kreeg een bedrag van 3.468 euro, Hockey Vereniging Roomburg was dolblij met de cheque van 1.467 euro. Als laatste werd donderdagmiddag door wethouder Paul Dirkse een cheque uitgereikt aan Volleybal Vereniging SKC.

Penningmeester Jesse Grim en voorzitter Marit van der Bilt waren enorm blij met dit pluspuntje aan het eind van het jaar.

Gelukkig was er dus toch nog goed nieuws afgelopen week en ook voor komende week voorzie ik nog wel wat mooie momentjes die de kerst voor ouderen en eenzamen kunnen opvrolijken.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Hans 19 december 2021 - 23:17

Een beetje leven mag er wel weer komen.
Maar goed is niet anders. Hans

Reply
Sjoerd 20 december 2021 - 8:23

Ach, we zien wel wat het wordt, wel jammer dat het na al die tijd nog niet onder controle is.

Reply
די מריו 20 december 2021 - 11:37

Wat leuk van die slechte band. Zo slecht zijn ze nog niet.

Love as always
Dimario

Reply
rietepietz 20 december 2021 - 18:05

ja voor jou zal die lockdown best een beetje rustige tijd worden, Voor een niet Leidenaar misschien wel leuk als je andere onderwerpen moet zoeken, misschien komt dan Spotty nog een aan woord, of Happy. 😉

Reply
Nicky 22 december 2021 - 13:25

Met die kalender kom je de lockdown wel door. En steeds als ik dat blad voorbij zie komen, valt het me op hoe snel de tijd gaat.

Reply
Supermarkt PLUS hing 8.000 gevulde boodschappentasjes aan de deuren – Leidse Glibber 15 november 2022 - 0:19

[…] winkel te koop te zetten om toch van hun kerstvoorraden af te komen. Vorig jaar was er in de winkel een zegeltjesactie waarbij 6.250 euro verdeeld werd onder drie verenigingen in de […]

Reply

Plaats een reactie