Home Corona Gewoon KLOTE, anders kan ik het niet noemen

Gewoon KLOTE, anders kan ik het niet noemen

door Emile van Aelst

Tja een zwart scherm, ik zou geen toepasselijker kleur weten op dit moment. In de achttien jaar dat ik blog heb ik op een enkele trieste uitzondering na altijd alleen maar positieve berichten op mijn site geplaatst over meestal vrolijke en gezellige dingen. Vandaag denk ik dat het ongepast is om een vrolijke blog te plaatsen ondanks dat we een beetje vrolijkheid juist nu goed kunnen gebruiken. Toch doe ik vandaag een stap opzij en plaats geen vrolijke blog, omdat het gewoon een KLOTE dag is.

KLOTE omdat we weer een wekenlange lockdown in gaan. KLOTE omdat het helaas even niet anders schijnt te kunnen. KLOTE omdat de horeca weer dicht moet en het water nu echt bij veel horecagelegenheden aan de lippen staat. KLOTE omdat de niet essentiële winkels hun kerstomzet voor het grootste deel gaan missen. KLOTE omdat de Schouwburgen, Theaters, Bioscopen, Poppodia, Museums, kortom de hele cultuur op slot gaat. KLOTE voor al die ondernemers die ondertussen bezig zijn hun pensioen op te eten en niet weten of ze in 2022 nog wel bestaan. Ik sta vandaag stil bij al deze mensen die buiten hun schuld om getroffen worden door deze KLOTE pandemie en jarenlang werk naar de KLOTE zien gaan.

KLOTE dat er nog steeds mensen zijn die ………nou ja laat maar, die KLOTE discussie voer ik al lang niet meer, want dat heeft geen kloot zin. Sorry het moest er even uit, morgen weer een gewone blog zoals de ruim 6.500 blogs in de afgelopen achttien jaar.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

די מריו 19 december 2021 - 0:59

Morgen graag inderdaad weer een positieve log, want dat hebben de mensen nodig.

Love as always
dimario

Reply
Ruud Koet 19 december 2021 - 3:16

Ik snap en begrijp je reactie Emile, ik denk er net zo over, het is echt gewoon zwaar klote voor veel ondernemers die weer hierdoor getroffen worden…, dit kan voor sommige weleens de nekslag zijn… verschrikkelijk hoor ….
Houd je taai man en hopelijk morgen weer een vrolijke blog ……, groetjes 😉 !

Reply
Hans 19 december 2021 - 3:38

Het was zeker weer een triest bericht over de lockdown. Helaas.
Denk voor vele ondernemers de nekslag. Hans

Reply
Sjoerd 19 december 2021 - 8:56

Ik sla gewoon even over…

Reply
rietepietz 19 december 2021 - 13:56

En dat alleen maar omdat er zowel bij de burgers als bij de hotemetoten teveel mensen zijn die niet voor één G gaan, de G van GEZOND VERSTAND.

Reply
Dwarsje 21 december 2021 - 1:50

En nog steeds gaan de lampen niet branden bij de mensen over dit illegale kabinet, dat keer op keer heeft bewezen dat ze hebben gelogen en bedrogen. Zelfs nu weer met Omikron, ze weten er nog niks van maar wel de dozen vol met boosters staan al klaar. Wanneer wordt iedereen nou eens WAKKER !!!

Reply
Nicky 22 december 2021 - 12:35

Ik snap je. Ik vind het ook heel erg voor alle sectoren die wéér gesloten zijn en al op omvallen stonden. Als we corona eenmaal onder de duim hebben (voor zover dat kan) ziet de wereld er vast een stuk anders uit. Anders. Niet mooier, ben ik bang.

Reply

Plaats een reactie