Home Corona Dagje blogrust, beetje au in mijn hand, boosterprik, druk en rare kunst

Dagje blogrust, beetje au in mijn hand, boosterprik, druk en rare kunst

door Emile van Aelst

Twee rare dagen, enorm druk met meerdere afspraken terwijl ik eigenlijk slimmer was geweest als ik even niets deed. Maar ja niets doen of pas op de plaats maken komen niet echt in mijn woordenboek en agenda voor. Wel op verzoek van mijn hand een korte blog vanavond, hij vroeg een avondje vrij. Gisteren heeft een, voor de rest aardige en kundige, chirurg mij even te pakken gehad. Helaas maar een tijdelijke kleine ingreep omdat door de achterstanden vanwege corona de echte oplossing pas over ongeveer een half jaar zou kunnen.

Er zijn een paar strengen in mijn handpalm doorgesneden omdat door verkleving mijn pink steeds meer naar binnen ging staan en pijn doen.

Toen ik naar de uitgang van het ziekenhuis liep zag ik iets in de tuin staan, wat ongetwijfeld kunst zal zijn. Ik kreeg er toch erg bekende zanger gedachtes bij een beetje rare gedachtes bij, maar het kan ook aan de plaatselijke verdoving gelegen hebben, dat je hersen dan schunniger werken.

Zowel gisteren als vandaag meerdere afspraken, waarvan ik er met eentje toch wel heel blij was. Ik heb mijn boostervaccinatie. En laat nu niemand gaan zeuren over complotten en andere ellende, ik vind het gewoon een kwestie van verantwoordelijkheid in deze tijd en hoop dat mede hierdoor de economie en vooral de horeca, evenementen en het culturele leven weer op gang komen.

Eigenlijk vandaag wel een beetje veel gedaan met de au hand en dat voel ik nu toch wel. Gelukkig heb ik een geweldig lekker medicijn naast me staan 🙂

Morgen ben ik er weer met een normale blog en alle hand en spandiensten.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Maarten Kersten 16 december 2021 - 2:56

Zijn die antivaxers nu door de derde prik boos, bozer of boost? Sterkte met je doorgesneden pezen. Misschien kun je daar ook nog een prik in krijgen, een verdovende booster? Maar intussen veel genoegen (of genot) van het door jou gevonden medicijn…!

Reply
די מריו 16 december 2021 - 6:57

Mooi die foto op je pc.. dat is de burcht toch. Ik vind dat iedereen zelf moet weten of hij een prik neemt. Laat jij je hand maar snel genezen.

Love as always
dimario

Reply
Sjoerd 16 december 2021 - 7:50

Wat mij betreft mag het typen ook wel geautomatiseerd worden… Beterschap met je hand. Ik mag me door omstandigheden op oudejaarsdag laten boosteren…

Reply
Yova 16 december 2021 - 13:17

Wat naar voor je hand. Typen gaat zeker moeilijk. Rustig aan doen met je hand. Wij hebben nog steeds niks gehad van bericht. Het is toch overal erg druk met boosteren. Sterkte met je hand.

Reply
Hans 16 december 2021 - 16:08

Dagje blogrust, dat is een goede beslissing tijdens de herfst.
Begrijp dat je hand even geen toetsen wil voelen, het zijn inggrepen die wel verlichting geven.
Helaas door de corona duren de afspraken erg lang, nu een tussen oplossing.
De boostervaccinatie vind ik ook wel nuttig, daar doe ik ook wel aan mee.
Beterschap Emile, doe maar rustig aan. Hans

Reply
rietepietz 16 december 2021 - 18:03

Vervelend natuurlijk voor een drukke blogger om een verkreukelde hand te hebben, beterschap.
Mijn boosterbrief ligt nog ongeopend, ik had er al niet veel vertrouwen in en dat is er niet beter op geworden. Maar ik kom nauwelijks in de horeca en ook niet veel onder de mensen dus ik zie het in het voorjaar wel of ik er dan anders over denk.

Reply
Nicky 21 december 2021 - 16:16

Ai, ik hoop dat je inmiddels niet meer helemaal ehhh onthand bent. Hier nog in geen velden of wegen een booster te zien. Ik wacht geduldig af. Ik wil ‘m best, hoor. Maar ik heb geen haast. Mijn oude moedertje heeft ‘m gehad. Dat vind ik veel belangrijker.

Reply

Plaats een reactie