Home Centrum Pianobar Bourbon Street opende zaterdag haar deuren

Pianobar Bourbon Street opende zaterdag haar deuren

door Emile van Aelst

Het is toch wel lef hebben om in deze voor de horeca moeilijke tijden een café te open. Toch ging zaterdagmiddag Pianobar Bourbon Street aan het Noordeinde open.

Geen grote spectaculaire opening met toeters en bellen, gewoon rustig opengaan en het aan een paar vrienden en bekenden vertellen, lekker rustig warm draaien.

Uiteraard traden er zaterdagmiddag twee pianisten op. Berry Boeijen begon om drie uur en later volgde Wouter Hoek hem op.

Eerlijk gezegd had ik geen tijd om langs te gaan zaterdagmiddag, maar ik wilde toch bedrijfsleider Aron Elsgeest feliciteren die ik vanuit Café De Twee Spieghels ken. Voorlopig is Bourbon Street alleen op vrijdag, zaterdag en zondag open en blijft hij in het begin van de week nog in de Twee Spieghels bardiensten draaien. De twee cafés bijten elkaar niet qua muziek en een pianobar hadden we nog niet in Leiden.

Ik was een paar minuten over drie binnen en kon maar kort blijven, maar zag al snel dat het een aanwinst is voor Leiden. Voor in de zaak de bar en tafels voor meerdere personen, achterin zitjes om lekker met zijn tweeën te praten en naar de muziek te luisteren.

Ook de bar ziet er mooi en ruim opgezet uit. En………heel belangrijk behalve lekkere drankjes staan er ook heerlijke hapjes op de kaart. Charcutterie Bon verzorgd de kazen, maar er is nog veel meer eten zoals bijvoorbeeld empanadas en er staan verschillende wijnen op de lijst zowel per glas als per fles.

Ik denk dat Bourbon Street in een behoefte gaat voorzien en ondanks de moeilijke tijden het helemaal gaat maken in Leiden. Voorlopig is Bourbon Street elke vrijdag en zaterdag open van 15.00 tot 20.00 uur en zondag van 14.00 tot 20.00 uur.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Sjoerd 23 november 2021 - 8:01

daar zou ik me best happy in voelen. Ik wens ze dan ook veel succes.

Reply
rietepietz 23 november 2021 - 18:28

Het zier er sfeervol uit, ik zie Sebastian daar wel achter de piano klimmen áls hij hier komt wonen

Reply
Nicky 24 november 2021 - 23:12

Het ziet er mooi uit. Ik vind de naam ook mooi, trouwens.

Reply

Plaats een reactie