Home Overig Heel kort berichtje uit La Carihuela

Heel kort berichtje uit La Carihuela

door Emile van Aelst

Ik houd me behoorlijk goed aan mijn voornemen om deze week in La Carihuela mijn camera thuis te laten. Uiteraard staan er op facebook een aantal filmpjes, maar dat is alleen maar van de feestjes in voornamelijk de Heineken Corner. Verder doe ik lekker niets met camera of social media. Het zijn natuurlijk niet alleen maar feestjes of in de tuin bij het zwembad liggen.Soms werken plannen net even anders dan je verwacht had. Ik wilde een keer naar Marbella om de luxe boten te kijken. Met de bus die kant op en overstappen in Fuengirola, geen probleem dacht ik. Na bijna drie kwarier met een mondkapje op in de bus gezeten hebben, bleek het vanaf Fuengirola nog een uur rijden te zijn. Nou ik dacht het niet he, daar gaan we niet aan beginnen en dan zijn de boten in Benalmadena eigenlijk bijna net zo mooi als in Marbella vind ik.

Niet alleen de toeristen hebben de vele restaurantjes ontdekt, ook de vissen weten precies waar ze wezen moeten.

Het krioelt van de vissen en automatisch denk je dan, misschien eet ik vanavond vis. Ik vind Benalmadena echt leuk om even lngs de haven te wandelen en was al snel mijn Marbella plan vergeten.

Hier een heel kort filmpje om een idee te krijgen.

Het werd trouwens geen vis eten ’s avonds, maar wel een heel leuk, gezellig en lekker etentje met Diana,Trudy, Sissi, Monique, Tom ,Clarita, Frans en Wim. Trudy belde ’s middags we gaan bij Il Gusto eten met Tom en Clarita komen jullie ook, tuuuuurlijk komen we.

App berichtje waar blijf je dan, ze zitten te wachten op je in De Heineken Corner. Dat moet ik even uitleggen, twee weken geleden bij de Pre October Party met Gosta, vroeg ik aan de mensen die ook na 3 oktober naar La Carihuela gingen om op zaterdagavond om ongeveer 22uur naar de Heineken Corner te komen voor een feestje en een groepsfoto. Daar waren toch nog een aantal Leidenaren op af gekomen 🙂

En laten we eerlijk zijn, je kan beter in je korte broek voor de Heineken Corner staan, dan te rillen van de kou in Leiden.

Het was gezellig en uiteraard hebben zowel Patty als Sissi gezongen, maar dat moet je even terugkijken op mijn facebooksite, want dat heb ik alleen op film. Verder was het een avond met een hoog lalalalala gehalte.

Gewoon een lekker Leids feestje om af te kicken van 3 Oktober. over 3 Oktober gesproken we zagen dat er in Fuengirola kermis was dus maar eens even een vergelijkend warenonderzoek gedaan afgelopen zondag.

Alleen klein foutje, ik dacht leuk om ’s middags even te gaan kijken. Had het kunnen weten, op het warmste deel van de dag is hij natuurlijk dicht dus ging pas om 5 uur open. Wel op gewacht natuurlijk.

Ik wil de Leidenaren die nog steeds droog brood eten omdat de kinderenoveral in moesten op 3 Oktober niet ontmoedigen, dus noem maar even niet de prijzen. Maar laat ik het zo zeggen je zou voor het verschil bijna met een groot gezin bijna een weekje naar La Carihuela gaan 🙂

Tot zover even een kort teken van leven en namens de Leidenaren die hier nog zijn, de groeten en we hebben geen last van de dooi.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Sjoerd 12 oktober 2021 - 20:34

Waar is dat korte logje nou gebleven dacht ik een half uur later aan het einde…

Reply
rietepietz 12 oktober 2021 - 21:06

Ach, ach, ach, wat heb jij het zwaar…..;-)

Reply
Hans 12 oktober 2021 - 22:47

Je hebt het goed naar je zin Emile, gezellige mensen en prachtig weer.
Verse vis voor het opscheppen en een drankje, geniet er maar van. Hans

Reply
Ger 13 oktober 2021 - 5:38

Veel plezier, Emile. Zo zie ik mijn buurvrouw nog eens in een andere omgeving!

Reply
די מריו 13 oktober 2021 - 9:41

Lekker weer, goed te eten.. ik snap wel dat je daar bent. Have Fun.

Love As Always
Dimario

Reply
Elisabeth van der Ark 13 oktober 2021 - 14:49

Benalmadena is een reuze mooie plek. En de haven is ook prachtig. Geniet nog maar lekker.

Reply
Nicky 15 oktober 2021 - 14:49

Dat ziet er uit als een prima vakantie!

Reply

Plaats een reactie