Home Leiden Presentatie herfstnummer LEVEN Magazine, eindelijk weer eens een gezellige borrel

Presentatie herfstnummer LEVEN Magazine, eindelijk weer eens een gezellige borrel

door Emile van Aelst

De presentatie van het lentenummer in 2020 was net voor de coronapandemie de laatste echt ontspannen presentatie van LEVEN Magazine. Op diverse manieren werden de afgelopen edities gepresenteerd zelfs met een drive-thru presentatie en een keer zelfs bezorgd toen de horeca helemaal dicht was. Gisteren eindelijk weer eens een bijna normale presentatie.De presentatie was bij het Katwijkse Universal Greenfields.

Niet alleen op de uitnodiging, maar ook in het echt ziet het bedrijf er groen uit als je binnen komt.

Het bedrijf ontwerpt en legt dak- en geveltuinen aan. Op het terrein zijn meerdere voorbeelden te zien wat er allemaal mogelijk is op je dak.

Er zaten echt heel aparte ontwerpen bij. Aan het einde van de fotoslideshow met foto’s van de gasten ook een aantal voorbeelden van daktuinen.

Ik zei bijna een normale presentatie, dat net niet zat hem in de verplichte controle bij de ingang. Hoofdredacteur Gerda Schukking heette niet alleen iedereen welkom, maar scande ook gelijk de corona-app.

Ik zie nu we allemaal continu onze app moeten laten zien een nieuwe trend. Meerdere telefoonhoesjes zodat ze altijd kleuren bij je kleding. Het eerste voorbeeld zag ik gisteren al.

Over aankleding en stijl gesproken, de borrel werd verzorgd en aangekleed door Esther van den Oever, Vintage Garden – Sfeer-idee, en zag er behalve lekker ook sfeervol uit.

Bij de ingang natuurlijk zoals altijd lekkere bubbels, dat hoort bij een feestelijke presentatie.

In de fotoslideshow onderaan komen alle foto’s van de meeste gasten langs, probleem met mensen apart benoemen is dat je altijd goede bekende vergeet of geen plek voor hebt. Daarom houd ik mij in het artikel gewoon bij willekeurige sfeerfoto’s.

Nou ja een paar uitzonderen dan maar, het was ook alweer zo lang geleden dat ik bedrijfsleider Bas Middeldorp, gastvrouw Gabriëlle Cramer en chefkok Ruben Bos van restaurant Allemansgeest gesproken heb.

Wie ik echt lang niet gezien had was Annemarie van Turenhout (l), Mo Barnes management ondersteuning, het zal schat ik een jaar of vijftien geleden zijn dat we samen werkten bij het toenmalige Certo archiefopslag, digitalisering en vernietiging.

Uiteraard waren Lorenzo van Beek en Irene Slats van BV Leiden ook aanwezig.

Carel van der Meer heb ik altijd een beetje problemen mee om op de foto te zetten, niet met hem zelf uiteraard.

Het probleem zit in het soort foto’s. Je probeert indien mogelijk iemands professie ook op de foto uit te laten komen. Ik heb alleen een hekel aan lengtefoto’s op mijn website, alleen bij iemand met een schoenwinkel ontkom je daar niet aan. 🙁

Tijd voor de werkelijke presentatie van LEVEN Magazine nummer 64. Voor hoofdredacteur Gerda Schukking heerlijk eindelijk weer eens een groot deel van haar klanten bij een presentatie te zien.

Geweldig natuurlijk, maar toch ook een emo-momentje.

Het is dan ook alweer zo lang geleden dat we zo gezellig bij elkaar konden staan luisteren naar de presentatie.

Gastheer Dirk Roosendaal legde het een en ander uit over zijn bedrijf, maar verwees vooral naar het artikel in LEVEN.

Daarna onthulden ze samen de cover van het herfstnummer van LEVEN Magazine.

Zoals bij elk nummer is dit ook weer een geweldige cover.

Deze foto maak ik geloof ik al meer dan tien jaar en dan ook nog vier keer per jaar. Enige verschil is dat, om het af te wisselen, Gerda elke keer een nieuwe uitgave in haar handen heeft en een andere jurk draagt 🙂

Ik blijf het altijd leuk vinden dat iedereen direct gaat zoeken waar ze staan in het blad.

Dat is natuurlijk ook spannend, waar en hoe je erin staat.

Zelf ben ik natuurlijk ook altijd wel benieuwd hoe mijn foto’s er in staan, maar om nu gelijk zelf te kijken is ook zoiets. Dat los ik heel subtiel op zodra iemand vraagt staat er ook nog iets van jou in dan zeg ik zeg onverschillig, nou dat zou wel kunnen. En zoek het dan heel hulpvaardig even voor ze op, terwijl ik natuurlijk al lang weet dat er iets van me in staat 🙂   Esther organiseerde in 2018 Sail Leiden en sindsdien een feest met 3 oktober in de historische haven, dus een foto van haar kan natuurlijk alleen maar bij de historische haven gemaakt worden.

Iedereen genoot van weer eens een ontspannen borrel en gezellige gesprekken, dat hebben we echt te lang gemist.

In de fotoslideshow nog een aantal sfeerfoto’s.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

די מריו 17 september 2021 - 6:58

Blije gezichten, dat is goed om te zien. Daktuinen, ik heb net laatst S het dak opgestuurd om het eraf te halen.

Love as always
Dimario

Reply
Sjoerd 17 september 2021 - 8:59

Ik wordt altijd een beetje triest als ik weer zo’n nummer voorbij zie komen, dat wil zeggen dat er alweer een seizoen voorbij is. Dat zal voor de gasten natuurlijk heel anders zijn, Die zijn iedere keer weer nieuwgierig,

Reply
Nicky 21 september 2021 - 12:10

Wat? Nu al? Maar het moet nog zomer worden…

Reply

Plaats een reactie