Home Corona Dependans Tango salon op podium de Waterlelie

Dependans Tango salon op podium de Waterlelie

door Emile van Aelst

Al voor het zestiende jaar organiseert Dependans op zaterdagmiddag zomerse Tango danssalons op podium de Waterlelie in de Leidse Hout. Vorig jaar konden door corona de zomerse dansmiddagen niet doorgaan. Dit jaar gelukkig wel maar met beperkingen. Deelnemers moeten zich van te voren aanmelden en er mogen twaalf stellen tegelijk op het podium.

Na elk nummer wordt dan ook gewisseld.

Zoals elk jaar zorgt ook nu Peter weer voor de muziek.

De deelnemers komen al jaren uit het hele land om hier te kunnen dansen, dat geeft wel het unieke van deze locatie en sfeer aan. In 2018 heb ik ook al over Dependans geschreven en toen was de dansvloer constant vol, hopelijk mag dat volgend jaar ook weer.Helaas is de zomer alweer zowat voorbij en zijn er nog maar twee danssalons. Wie nog de Tango wil dansen kan nog terecht op 28 augustus en 4 september.Leiden is geen Buenos Aires, maar zo aan de rand van de vijver met al het groen eromheen wel erg mooi.

In het korte filmpje hieronder een paar sfeerbeelden van afgelopen zaterdag.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 26 augustus 2021 - 7:37

Ik als hark kijk liever naar de tango….

Love As always
dimario

Reply
Sjoerd 26 augustus 2021 - 8:05

Lekker even kijken en luisteren…

Reply
rietepietz 26 augustus 2021 - 21:24

O heerlijk, wat is het lang geleden dat ik een tango heb gedanst. Er is ook wel veel in veranderd, zou weer op les moeten maar helaas, in mijn leeftijdsklassen zijn er altijd zó weinig heren dat je alleen op les kunt wanneer je zélf een partner meeneemt, Geen idee waar ik die vandaan moet halen.

Reply
Nicky 1 september 2021 - 19:56

Daar is die locatie echt geknipt voor! Het ziet er prachtig uit zo.

Reply

Plaats een reactie