Home Centrum Ook voor het bedrijfsleven gaan de EL CID introductiedagen niet onopgemerkt voorbij

Ook voor het bedrijfsleven gaan de EL CID introductiedagen niet onopgemerkt voorbij

door Emile van Aelst

Het was vandaag alweer de een na laatste dag van de EL CID introductiedagen die dit jaar in twee groepen werden gehouden. De eerste groep kwam van maandag tot en met woensdag naar Leiden en de tweede groep van donderdag tot en met zaterdag. Voor de EL CID commissie is het natuurlijk en zeker met alle beperkingen en onzekerheden een enorme klus geweest de komst van de duizenden eerstejaars in goede banen te leiden. Gelukkig worden ze daarbij gesteund door een leger van vrijwilligers en EL CID commissieleden  uit voorgaande jaren. Maar ook het bedrijfsleven draagt zijn steentje bij, ik was vanmorgen er net bij toen de Sligro hun dagelijkse partij goederen kwam brengen voor de lunch. Chauffeur Mike van Abswoude is ondertussen kind aan huis bij de EL CID locaties en werkt deze week zes dagen achter elkaar vanaf ’s morgens vroeg om overal te bevoorraden en weer op te halen.

In de Sligro zelf is Aad Millenaar elke dag verantwoordelijk voor alle bestellingen en retouren.

Op de Garenmarkt was net een groep bezig met Yoga, leuke tegenstelling de rust van de yoga en de drukte van het uitladen.

Toeval bestaat niet, maar vanmorgen waren een aantal EL CID Commissieleden, Zaida Amorij, Wilke Geurts, Tim Zwemmer en Mark Kenter aanwezig en kwamen ook Sligro vestigingsmanager Arno de Jong en Aad Millenaar langs terwijl Mike wilde gaan uitladen bij de Garenmarkt.

Vele handen maken licht werk en daarom hielp iedereen Mike een handje mee om de rolcontainers op hun plek te zetten.

Al die activiteit sloeg waarschijnlijk direct over op de Yogaclub, want ook daar kwam spontaan beweging in 🙂

Arno en de commissieleden waren er natuurlijk niet voor niets. Het was een kort moment om elkaar wederzijds even te bedanken voor ook dit jaar weer de goede samenwerking.

Er werd nog even nagepraat over hoe alles verlopen is deze week. De echte evaluatie komt natuurlijk nog, maar het is ook leuk elkaar tijdens de week even te zien en ter plekke te kijken hoe het gaat.

En natuurlijk had Arno nog wel wat tips 🙂

In een mum van tijd hadden ondertussen de vrijwilligers de boodschappen uitgepakt en de lunchpakketten voor de eerste shift gevuld.

Alles stond klaar voor de lunch, laat de EL CID Deelnemers maar komen.

Zaterdag is de laatste dag van de ELCID introductiedagen 2021 en wie denkt dat de commissieleden zondag uitslapen heeft het totaal verkeerd. Ze staan al vroeg op om op te gaan ruimen. Er zijn dagen dat ik heel blij ben met mijn leeftijd en ik niet studeer 🙂

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 21 augustus 2021 - 7:26

Wat een werk he.. mooi in beeld gebracht.

Love As Always
dimario

Reply
Sjoerd 21 augustus 2021 - 7:57

Uitslapen is er hier ook nooit bij. Om zeven uur is iedereen wel op…

Reply
rietepietz 21 augustus 2021 - 12:31

Aan uitslapen kom ik ook niet toe, om half 7 staat de poes op het voeteneind van mijn bed te zeuren dat hij wil eten, dan kan ik slapen ook wel vergeten.

Reply
Nicky 21 augustus 2021 - 21:38

Er komt een hele hoop bij kijken. Maar zo te zien loopt het op rolletjes.

Reply
Hans 21 augustus 2021 - 22:50

Zonder vrijwilliger staan ook de introductiedagen stil.
Toch mooi dat het dit jaar goed is verlopen, helemaal coronaproef.
Als mensen in beweging komen is het voor de middenstand en degelijke alleen maar gezond. Hans

Reply

Plaats een reactie