Home Centrum Rotary Club Leiden en Stichting Sport in Beeld slaan handen ineen voor de Santa Run 2021

Rotary Club Leiden en Stichting Sport in Beeld slaan handen ineen voor de Santa Run 2021

door Emile van Aelst

Nadat de Santa Run vorig jaar vanwege corona helaas niet doorging, hoopt de Rotary Club Leiden dit jaar vanwege het grote succes in 2018 en 2019 met ruim 1.300 kerstmannen/vrouwen de derde Leidse Santa Run te organiseren.

Het was dan ook een geweldig gezicht al die kerstmannen/vrouwen die door Leiden liepen en overal onderweg verrassingen tegenkwamen zoals muziek en andere acts maar ook liepen ze dwars door bijvoorbeeld de firma Hoppezak of museum Boerhaave.De organisatie wordt een steeds omvangrijkere klus, vandaar dat de Rotary Club gaat samenwerken met de Leidse Stichting Sport in Beeld. Vrijdagmiddag werden de handtekeningen onder het samenwerkingscontract gezet.Rotary Club Leiden voorzitter Jos van den Broek, tekende namens de Rotary en Jeroen Weijermars namens Stichting Sport in Beeld. Evenementen als de Santa Run gaan vallen onder de onlangs opgerichte Stichting Rotary Leiden Helpt, waarvan Rotarylid Anita Mantel voorzitter is.

Drie verschillende organisaties geeft natuurlijk wel een hoop papierwerk om te tekenen.Opluchting dat al het tekenen erop zat 🙂

Na het tekenen konden er geen handen geschud worden, maar werden er vuistjes gegeven.

De Rotary Club regelt natuurlijk handjes voor allerlei werkzaamheden, vanuit de Rotary gaat Yentl America dit voornamelijk oppakken. Vanuit de Stichting Sport in Beeld neemt Rutger de Ligny in samenwerking met Leo de Vogel de verantwoording op zich.

Bij zo’n feestelijk moment horen natuurlijk bubbels.

Zowel de Rotary Club Leiden, Stichting Sport in Beeld en de Stichting Rotary Leiden Helpt proosten vast op een geslaagde Santa Run 2021.

De Santa Run is op donderdagavond 16 december. Het heet dan wel Run, maar is gewoon een gezellige wandeling door de stad. Voor de goede orde, de vergunning is verleend, maar we weten natuurlijk niet hoe de situatie in december is.

Deelname kost 15,74 euro waarvoor je zo’n kerstpak, een gezellige wandeling en een medaille krijgt en de volledige opbrengst gaat naar een aantal nog nader te bepalen goede doelen.

Laten we hopen dat we dit jaar eens een heel klein beetje sneeuw hebben tijdens de Santa Run, dat zou het helemaal gezellig maken. Hou de websites van de Rotary Santa Run en de site van Sport in Beeld in de gaten voor nieuwtjes over de Santa Run.

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

rietepietz 8 augustus 2021 - 14:53

Het ziet er wel heel gaaf uit als die kerstmensen op pad.

Reply
די מריו 8 augustus 2021 - 16:41

Ik hoop voor ze dat het dit jaar weer een hoop kerstmannen/vrouwen kunnen laten rennen.

Love As always
Dimario

Reply
Nicky 8 augustus 2021 - 20:54

Als ik buiten kijk, lijkt het wel of het bijna Kerst is. Dus kom maar door met die Santa Run.

Reply
Hans 9 augustus 2021 - 11:01

De kans is groter dat de Santa Run dit jaar wel doorgaat aan de inzet van de organisatie ligt het niet.
Zo komen er weer positieve ontwikkelingen in de maatschappij. Hans

Reply

Plaats een reactie