Home Centrum Sleutelvraag bijna wekelijks te zien bij Humberto.

Sleutelvraag bijna wekelijks te zien bij Humberto.

door Emile van Aelst

Wie naar de talkshow van Humberto kijkt zal het vast al een paar keer tegengekomen zijn. De Leidse Sleutelstad journalist Pepijn van Wezenberg gaat elke week de straat op met de Sleutelvraag waarin hij voorbijgangers een vraag stelt. Zijn filmpjes vielen een paar maanden geleden waarschijnlijk de redactie van het programma op en sindsdien zijn er vrijwel wekelijks flitsen van zijn interviews te zien. Vorige week was hij te gast bij Humberto om te praten over zijn opmerkelijke humoristische interviews.

Pepijn loopt vrijwel elke week hetzelfde rondje, dus regelmatig komt hij dezelfde mensen tegen zoals Schippie op het terras van de Vergulde Kruik of Yvonne de stroopwafelverkoopster op hoek van de Haarlemmerstraat voor de Coeliekerk.

Voor wie het nooit gezien heeft zet ik hier wat willekeurige voorbeelden van filmpjes neer, alle filmpje zijn uiteraard terug te kijken op Sleutelstad en/of youtube. Zoals ik al zei, de stroopwafelverkoopster is regelmatig te zien en of ze haar talen spreekt kan je hier zien.

Een ouwetje uit december 2020 toen bleek dat we heel wat ’talent’ in Leiden hebben rondlopen.

Vrijwel iedereen praat met zijn huisdier, maar wat zeggen we eigenlijk tegen ze.

Vroeger ging het met Oud & Nieuw nog wel eens fout in Leiden, Pepijn vroeg voorbijgangers wanneer en of ze wel eens gereld hebben of zouden willen rellen.

Wanneer heb jij voor het laatst sorry gezegd.

De Sleutelvraag van deze week was ook weer geweldig. Hoe vrolijk jij iemand op?

Pepijn gaat iedere week de straat op met zijn Sleutelvraag. Voor je het staat hij voor je neus en zie je jezelf terug op Sleutelstad en misschien zelfs wel bij Humberto 🙂

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 28 juli 2021 - 8:39

Ik heb het programma nog nooit gezien, maar ik kan me wel voorstellen dat dit het leukste onderdeel is…

Reply
די מריו 28 juli 2021 - 9:41

Hier zitten wel grappige antwoorden bij omdat het zo lekker van de straat is.

Love As always
Dimario

Reply
rietepietz 28 juli 2021 - 21:19

Nee ik kende het niet want kijk nooit talkshows. Er zitten wel grappige vragen bij. Volgens mij zeg ik niet zo heel veel tegen de kater.

Reply
Nicky 29 juli 2021 - 15:39

Dat doet-ie goed. Veel spontane mensen in Leiden ook 🙂

Reply

Plaats een reactie