Home Corona Parels van Leiden, DJ School Zero71 met DJ XX Montalto in Gebr. de Nobel

Parels van Leiden, DJ School Zero71 met DJ XX Montalto in Gebr. de Nobel

door Emile van Aelst

De afgelopen maanden hebben tientallen singer-songwriters, bands en DJ’s de kans gekregen een optreden in Gebr.de Nobel te verzorgen. Van dat optreden werd een professionele videopname gemaakt. Ik ben er een paar keer wezen kijken onder andere bij de opnames van Downtown District.

Een paar weken later was ik er weer bij de opnames van DJ School Zero71.  Michael Barendse, Flor Labrujère en Tyra Misiedjan hadden hun beste leerlingen meegenomen om een set te laten draaien.

Een van die leerlingen is DJ XX Montalto en laat dat nou net een kleinzoon van mij zijn. Nadat ze thuis doorgekregen dat hij toch wel leuke dingen maakte ging hij naar DJ School Zero71 en na een half jaartje les van Michael Barendse zie je hem duidelijk vooruit gaan.

Ik maakte een verslag van alle DJ’s die middag en wat filmpjes, maar was toch vooral benieuwd hoe het eindresultaat van de video gemaakt door Gebr. de Nobel er uit ging zien.Het was best wel een geinig gezicht zo’n klein mannetje van tien jaar op dat grote podium.

Vorige week kreeg ik het filmpje met het optreden van DJ XX Montalto en het ziet er perfect uit.  Persoonlijk vind ik het tweede gedeelte van zijn optreden beter dan het begin. Maar dat kan ook komen door mijn muzieksmaak en het feit dat ik het gevoel had dat hij steeds verder groeide in het optreden.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Sjoerd 9 juni 2021 - 7:59

En een trotse opa uiteraard,,,

Reply
Suskeblogt 9 juni 2021 - 11:29

Begrijpelijk dat je trots bent op je kleinzoon.

Reply
די מריו 9 juni 2021 - 21:16

Deze trotste opa heeft helemaal gelijk als hij zegt dat dit een geweldig optreden was. natuurlijk wordt hij met de minuut nog beter.

Love As Always
Dimario

Reply
Nicky 14 juni 2021 - 14:55

Wat ontzettend gaaf! Dat doet-ie goed, zeg!

Reply

Plaats een reactie