Home Leiden De natuur ontploft met dit weer, ik kan er geen genoeg van krijgen

De natuur ontploft met dit weer, ik kan er geen genoeg van krijgen

door Emile van Aelst

Ik schreef het laatst al eens hoe alle planten, struiken, bloemen en onkruid als het ware ontploffen. Per dag zie je de natuur veranderen. Na vanmiddag eerst zelf in de zon gelegen te hebben ging ik met Happy naar de Leidse Hout waar het opvallend rustig was.

Ik denk dat heel Nederland thuis aan het werken was op het strand of bij recreatiemeertjes, in de Leidse Hout waren ze in  elk geval niet massaal aanwezig.

Het onkruid zoals het Fluitekruid staat meer dan een meter hoog.

Terwijl ik op het pad achter het veld liep hoorde ik tientallen vogels zingen. Het viel me de laatste tijd al vaker op maar vanmiddag heb ik het maar eens gefilmd. En tja met vogels is het altijd, je ziet ze niet maar je hoort ze wel 🙂

Mooi dat alles nu nog zo lekker groen en fris is.

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 3 juni 2021 - 6:55

Mijn neus loopt vol bij het zien van de beelden al. Maar ik moet toegeven, het is schitterend.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 3 juni 2021 - 7:56

Mooi dat alles door het vele water nog zo mooi groen is…

Reply
rietepietz 3 juni 2021 - 13:42

Het is er práchtig en inderdaad, de vogels kun je nu in al die mooie parken overal horen.

Reply
Nicky 5 juni 2021 - 15:10

Prachtig! Ik ben laatst voor het eerst sinds lange tijd weer eens naar het strand gefietst. Toen heb ik ook zo genoten van al dat moois dat ik onderweg tegen kwam.

Reply

Plaats een reactie