Home Leiden Zelfde blog als vrijdag, alleen net andersom

Zelfde blog als vrijdag, alleen net andersom

door Emile van Aelst

Vanmiddag werd er in de studio van Sleutelsstad de verjaardag gevierd van wellicht de grootste folkzanger ooit, die maandag 80 wordt. Als je niet weet wie ik bedoel, morgenavond een verslag op mijn site. Vrijdag plaatste ik een blog over een doorkijkje bij een omgewaaide boom. Zaterdag liep ik langs de andere kant en dacht, ja vanaf deze kant heb je ook een doorkijkje alleen net andersom. En omdat ik vandaag geen tijd had voor een blog, dacht ik ik zet dezelfde als vrijdag er op alleen vanaf de andere kant bekeken. Kijk even terug op de blog van vrijdag om te vergelijken. 🙂

Ik liep dus nu aan de andere kant en dan valt de gespleten boom minder op.

Toch maar even er naartoe gelopen om te kijken of je van deze kant ook van die mooie doorkijkjes kan maken.

Het is, volgens mij, minder mooi dan de andere doorkijkjes maar toch de moeite waard om even te maken.

Heel raar het lukte me hier niet om naar beneden te fotograferen terwijl de hoogte toch aan beide kanten gelijk is. Misschien moet ik nog eens kijken hoe dat zit, nee schrik maar niet daar komt geen derde blog over 🙂

Toch blij dat ik er even naartoe gelopen ben. Het blijkt maar weer ook een boom kan je van meerdere kanten bekijken.

Eigenlijk past de slotzin van afgelopen vrijdag hier ook weer. Het valt elke keer weer op, als je je ogen openhoud zie je bijna elke dag wel weer iets nieuws of moois in de Leidse Hout.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Sjoerd 24 mei 2021 - 8:38

Haha, zo lijkt het een heel ander stuk bos.

Reply
די מריו 24 mei 2021 - 20:05

Mooi groen, daar hou ik wel van. Lentegroen is toch de mooiste groen kleur.

Love as Always
Dimario

Reply
rietepietz 24 mei 2021 - 20:29

Mensen die regelmatig een zelfde wandeling maken herkennen dit wel, zodra je de wandeling linksom maakt i.p.v. rechtsom ziet alles er héél anders uit.

Reply
Hans 24 mei 2021 - 22:56

Bob Dylan is 80 jaar geworden, een meneer op leeftijd.
Het natte voorjaar heeft ons veel moois gegeven in de vorm van bloemen.
Maar ook stormen. Hans

Reply
Nicky0607 26 mei 2021 - 13:23

Ook mooi!

Reply

Plaats een reactie