Home Centrum 40 jaar Koetshuis de Burcht, 40 jaar gastvrijheid in hartje centrum

40 jaar Koetshuis de Burcht, 40 jaar gastvrijheid in hartje centrum

door Emile van Aelst

Woensdag 19 mei was het exact 40 jaar geleden dat voormalig Koningin Beatrix Koetshuis de Burcht opende. Vanwege corona is een groot feest niet mogelijk, maar was er uiteraard wel koffie met gebak voor de medewerkers.Al snel begon het restaurant op een bloemenwinkel te lijken.De telefoon rinkelde vandaag voor twee dingen, reserveringen en felicitaties.

Het werk gaat natuurlijk wel gewoon door en dus moest om half elf terras naar buiten.

Handig als je foto’s maakt, dan hoef je niet vertellen dat Tom & Clarita elke dag zelf even hard meewerken.

Volgens vaste klant en vriendin Thea van Kooperen zat het er al vroeg in dat Tom de horeca in zou gaan. Hij was mijn buurjongen in de zandbak maakte hij al zandgebakjes.

Joyce heeft een hostessenbureau zij regelt promotiedames voor beurzen, openingen en dergelijke. Helaas staat ook dat door corona totaal stil en om toch bezig te zijn bood ze Clarita aan een ballonnenboog te maken.

Even de fotomevrouw op de foto gezet 🙂

Er bleven bloemen bezorgd worden vandaar maar een tafel buiten gezet, past mooi bij de flower-powerbus ook.

’s Middags was de ballonnenboog klaar, dus even terug gegaan om de aanwezige medewerkers op de foto te zetten. Eerst even een foto van Joyce die terecht trots was op de eerste balonnenboog die ze ooit gemaakt heeft. Gelijk heeft ze want ze zorgde voor De Perfecte Styling met haar ballonnenboog en andere aankleding.Natuurlijk ook een foto van Tom & Clarita zelf. Voor de getallenfreaks onder ons de volgende cijfertjes. Koetshuis de Burcht bestaat 40 jaar, Tom kwam er 39 jaar geleden in dienst en is nu 24 jaar eigenaar. Hij is 10 jaar getrouwd met Clarita, die 4 jaar geleden haar baan opgaf en als mede-eigenaar full time in het Koetshuis ging werken.

Het Koetshuis staat niet alleen om de kwaliteit, maar vooral ook om de gastvrijheid en gezelligheid bekend. Dit is alleen maar te bereiken met een goed en trouw team medewerkers, waarvan meerdere al meer dan 20 of 25 jaar meewerken.

Tom, Clarita en alle medewerkers gefeliciteerd met dit mooie jubileum.

In de fotoslideshow nog een paar sfeerfoto’s van vandaag.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Ruud Koet 20 mei 2021 - 4:32

Een geweldig stel Tom en Clarita van Koetshuis De Burcht, echt een begrip in Leiden en we kunnen dan ook niet meer zonder hen 😉 Tom en Clarita en al het personeel van het Koetshuis De Burcht, heel hartelijk gefeliciteerd met het 40 jarig bestaan van jullie geweldige gelegenheid, zodra wij in de gelegenheid zijn komen we weer snel “buurten” 😉
Emile, bedankt voor je mooie blog en foto’s, super 🙂 !!!

Reply
די מריו 20 mei 2021 - 7:01

Gefeliciteerd hoor. Op naar de volgende veertig jaar.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 20 mei 2021 - 9:56

Het pand ligt daar ook wel heel mooi bij de Burcht. Ik wens ze veel succes.

Reply
rietepietz 20 mei 2021 - 15:01

Natuurlijk héél jammer als zo’n feest niet echt gevierd kan worden maar het zij zo.
We moeten er ook maar een gevelsteentje in laten zetten dat dat jij en ik elkaar daat voor het eerst ontmoet hebben.

Reply
Nicky 21 mei 2021 - 20:33

Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal!

Reply

Plaats een reactie