Home Corona Yesss ik heb mijn eerste vaccinatie binnen, misschien het einde van zoals de Hunkers zingen ‘Het was een kutjaar’ :-)

Yesss ik heb mijn eerste vaccinatie binnen, misschien het einde van zoals de Hunkers zingen ‘Het was een kutjaar’ :-)

door Emile van Aelst

Iedereen kan er over denken hoe hij of zij wil, maar ik ben blij dat ik mijn eerste vaccinatie letterlijk en figuurlijk binnen heb. Het was natuurlijk zoals de Hunkers zingen ronduit gezegd een kutjaar, laten we hopen dat nu het einde in zicht gaat komen.

De tweede prik ga ik net voor mijn geplande vakantie in juni krijgen dus kan als het goed is zonder extra testen en dergelijke weg. Dan heb ik als het goed is een formuliertje dat ik twee prikken heb gehad.

Ik zal eerlijk zijn, ik zag ook die beelden op tv met die lange naalden en dat zag er niet echt uitnodigend uit. Daar maakte ik mij toch wel een beetje zorgen over. Ik heb niet van die dikke armen en dacht met een beetje pech komt hij er aan de andere kant uit 馃檪

Ik ging zitten en de prik zou in mijn linkerarm gegeven worden. Ik maak mijn arm bloot en precies op dat moment loopt er rechts iemand te stuntelen met een rollator, dus kijk ik even op. Hoor ik opeens zo u bent klaar. KLAAR??? heb je al geprikt dan, ja hoor meneer. Ongelooflijk kijk je maanden uit naar die prik, kijk je een paar seconde de andere kant op en heb je niet eens door dat je geprikt bent. Ik zie de eerste complotdenkers al opstaan en zeggen, ze hebben je niet geprikt het is allemaal fake. Zoek het maar uit, ik ben blij en Piet de Prikker bedankt, geweldig dat je geprikt hebt zonder dat ik het voelde.

Ik hoop dat er nu snel een eind komt aan dat kutjaar.

Na het Janssen vaccin lied, hebben ze tijdens hun verblijf in Kamperland, dat is in Zeeland juh, weer een geweldig nummer geschreven. Zing even gezellig mee met dit nieuwe nummer van de Hunkers en wat mij betreft mogen er meer coronaliedjes van ze volgen.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

讚讬 诪专讬讜 3 mei 2021 - 23:43

Hopelijk geen bijwerkingen voor je.

Als je er blij mee bent is het goed toch.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 4 mei 2021 - 9:16

Ik ga volgende week naar Piet… Mijn vrouw deze week nog.

Reply
rietepietz 4 mei 2021 - 14:49

Om die naald maal ik niet, dat is niet de reden dat ik het nog even aankijk eer ik een afspraak ga maken . Er komt gelukkig steeds meer informatie. Ook minder leuke, er zijn best nog veel gevaccineerde mensen die t贸ch corona krijgen. Maar ik heb nu al helemaal geen haast meer, ik heb nu zelf immers antistoffen aangemaakt.

Reply
Rik van Boeckel 5 mei 2021 - 12:21

Ik heb inmiddels mijn eerste prik ook gehad Emile. Mijn arm deed een dag zeer en voelde me een dagje rillerig maar dan kan ook door de kou komen!

Reply
Nicky0607 5 mei 2021 - 14:54

En? Geef je al licht in het donker? 馃檪

Reply

Plaats een reactie