Home Centrum Je zoekt foto’s van de Burcht en komt uit bij Nymeria in 2015

Je zoekt foto’s van de Burcht en komt uit bij Nymeria in 2015

door Emile van Aelst

Ik kreeg een vraag of ik wat foto’s van de Burcht heb. Op zich heb ik dat natuurlijk wel, maar voor een poster is het natuurlijk net weer niet wat ik zou willen. Daarom van de week maar even maken wat ik echt wil hebben. Ik gaf de zoekterm Burcht in en mijn computer spuwde er ladingen foto’s uit. Bij veel foto’s heb je dan zoiets van, oh ja het dichtersfestival, Openlucht Hotel, 25 jaar Business Club en ga zo maar door.

Mijn oog viel ook op foto’s van filmopnames van de band Nymeria in maart 2015.

Ik weet nog dat ik muziek hoorde en nieuwsgierig als ik ben, dacht laat ik even kijken het klinkt wel lekker. Ik heb even teruggekeken en zag dat ik die dag een blog maakte over onder andere deze band, maar ook over de politici op de markt omdat we vlak voor de verkiezingen zaten en Han Ruijgrok die middag zijn nieuwe dichtbundel aanbood aan Ilja Leonard Pfeijffer.

De show er omheen was ook best wel flitsend .

Ze zeggen wel eens een show met veel vuur, dat was dit inderdaad ook.

Harde metal, vuurspuwers en de Burcht als decor, dat moet een mooie clip opleveren.

Het gekke is alleen ik heb de clip eigenlijk nooit opgezocht. Vandaag dan maar eens zoveel jaar later alsnog de clip bekeken. Ik las dat ondertussen de band al weer een aantal veranderingen heeft ondergaan en of ze nu nog bestaan heb ik geen idee van. Maar deze clip vond ik met terugwerkende kracht toch wel mooi.

Toch leuk zo nu en dan even oude foto’s bekijken 🙂

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 1 mei 2021 - 7:38

Genoeg te bekijken in de video…. en ik ben meteen wakker.

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 1 mei 2021 - 8:20

Miljaar wat een herrie op de vroege ochtend…

Reply
Suskeblogt 1 mei 2021 - 13:20

Die dames zien er mooi en stevig uit. De muziek is ook stevig maar ik vrees voor de keel en stembanden van die kerel op den lange duur.

Reply
rietepietz 1 mei 2021 - 14:01

Als de zanger nog een stem heeft dan hé! Maar inderdaad als clip leuk gemaakt.

Reply
Nicky 2 mei 2021 - 15:57

Leuk om die clip terug te zien. Mijn geluid stond uit. Dat heb ik maar even zo gelaten. 😜

Reply

Plaats een reactie