Home Leiden Dreigende situatie Beestenmarkt opgelost, blog dagje uitgesteld :-)

Dreigende situatie Beestenmarkt opgelost, blog dagje uitgesteld :-)

door Emile van Aelst

Ik ben geen 112 jongetje, maar een of twee keer per jaar zijn er van die situaties of meldingen dat ik denk, toch maar even de deur uit. Vanavond was zo’n avond toen er om 20.50 berichten kwamen dat de Beestenmarkt en omgeving afgesloten werd en er een behoorlijke politiemacht aanwezig was.

Wat er precies aan de hand was werd niet gelijk duidelijk. Er scheen een man in het hotel te zitten die ergens mee dreigde en daarmee een gevaar voor de omgeving vormde. Hij moet toch wel iets serieus hebben gezegd want zo snel sluit je niet de hele Beestenmarkt, Narmstraat en Steenstraat af.De personenwagens op de voorgrond konden duiden op wagens van bemiddelaars die hem naar buiten moesten praten. De andere gasten van het hotel werden tijdelijk ondergebracht in het naastgelegen MC Donalds.

Na ongeveer drie kwartier gingen de lichten in de kamer op de eerste etage aan en was duidelijk dat de politie binnen was.

Even later werd de man in een arrestantenbusje afgevoerd, wat er precies aan de hand was en waaruit de dreiging bestond is op dit moment nog niet bekend gemaakt.

Dus wie zat te wachten op een blog over het optreden van DJ School ZERO71 in Gebr. de Nobel moet nog een dagje geduld hebben 🙂

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Margie 23 april 2021 - 1:24

Ik had net geluisterd naar Man en Macht van Herman van Veen
zo luistert ieder naar wat anders 💃

Reply
די מריו 23 april 2021 - 7:11

Misschien was het wel vanwege jouw blog…..

Love As Always
Dimario

Reply
Sjoerd 23 april 2021 - 7:42

Haha, met zo’n perskaart kom je nog eens ergens…

Reply
Nicky0607 23 april 2021 - 13:18

Potverdikkie! Je zult toch tijdelijk ondergebracht worden bij de McDonalds! Da’s boffen!

Reply

Plaats een reactie