Home Natuur Ik word er te oud voor, heb geen zin meer in die onzin

Ik word er te oud voor, heb geen zin meer in die onzin

door Emile van Aelst

Na de Zwarte Pieten discussie moesten verplicht alle Sinterklaasliedjes en pakpapier worden aangepast. Ik zing ondertussen alle nieuwe liedjes keurig mee. Om een klein beetje iets te doen tegen  de opwarming van de aarde werd onder andere gevraagd de kachel iets lager te zetten. Heb ik keurig gedaan. Nou ja ik ben verhuisd naar een warmer huis waar de verwarming makkelijk iets lager of helemaal niet aan hoefde. Aan mij ligt het dus niet, ik draag mijn steentje wel bij. Maar een witte Pasen, nee daar heb ik echt geen zin in.

Moet er niet aan denken dat al die nummers weer veranderd moeten worden.  I’am dreaming of a white Pasen, Driving home voor Pasen.  Daarnaast een paashaas op een arreslee, dat is toch vragen om ongelukken. Ik hoorde dat Marietje Kerrie uit Volendam een nieuwe single heeft uitgebracht, ‘Alles wat ik wil voor Pasen ben jij’. Nee ik ga en wil hier echt niet aan wennen, daar ben ik dus wel te oud voor. Alhoewel ik geloof dat dit weer niet echt leeftijdsgebonden is  🙂

Gerelateerde artikelen

11 reacties

maarten kersten 5 april 2021 - 23:51

Leuk Emile, die aanklacht tegen de Witte Paas, na alle veranderingen rond Zwarte Baas (Pieterbaas).. ! Hoewel… een béétje Glibber houdt toch áltijd van glibber-weer…?! 😉

Reply
Hans 6 april 2021 - 0:11

Haha, ik lach met je mee hoor, niet uit.
Maar gelijk heb je, je kunt je niet blijven aanpassen.
Stel je voor de eitjes moeten warme groentesoep worden. Hans

Reply
Hans 6 april 2021 - 22:32

Het was gisteren zeker heel fijn weer om naar buiten te gaan, is me gelukt tussen de buien door.
Vandaag ook zo’n dag, gelukkig is er Happy die je warmte tijdens de sneeuw en hagelbuien.

Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Reply
די מריו 6 april 2021 - 6:55

Volgens mij in 2008 hadden we ook een witte pasen met sneeuw en kou.. ik kwam net terug uit Israel waar het de 36 graden had aangetikt en ik had natuurlijk alleen een zomerjas bij me.

Love as Always
Dimario

Reply
Suskeblogt 6 april 2021 - 8:01

Met pasen kan het zowel heel warm of koud zijn. Met kerst heeft men dat probleem niet. Alhoewel ik mooie dames in bikini met kerstmuts op wel zie zitten. Maar het zal hier bij dromen blijven.

Reply
Hans K 6 april 2021 - 9:56

Ik ben er ook klaar mee hoor Emille. Ik heb gewoon ontzettende zin in een feestje.

Reply
Sjoerd 6 april 2021 - 10:44

Ik vind er ook helemaal niks aan…

Reply
Nicky0607 6 april 2021 - 12:37

Je kent mijn mening over die bende…
Het schiet maar niet op met het voorjaar. 🙁

Reply
rietepietz 6 april 2021 - 15:51

En dan hébben we het nog maar niet over eieren zoeken in de sneeuw, dan mag je nog hopen dat ze in een kleurtje geverfd zijn anders zijn ze zwaar onvindbaar.

Reply
Anne 7 april 2021 - 0:22

ik wil ook geen witte Pasen Emile:-)) Bahhhhh

Reply
Yova 7 april 2021 - 9:55

Ik ben ook klaar mee met gezeik over pieten. Ik vind wel erg. Het was bij jou hagel en sneeuw gevallen op de balkon. Bij ons gisteren ook geweest. Rot weer. En erg koud. Voor mij mag het lente komen.

Reply

Plaats een reactie