Home Corona Lentenummer LEVEN Magazine kwam uit en direct was het de warmste 31 maart ooit gemeten

Lentenummer LEVEN Magazine kwam uit en direct was het de warmste 31 maart ooit gemeten

door Emile van Aelst

Normaal zijn de presentaties van LEVEN Magazine elk kwartaal een feestje waar iedereen naar uit kijkt. Vanwege corona zijn dit soort feestjes helaas niet mogelijk. Maar een lentenummer zonder feestje is bijna onmogelijk, daarom was er een coronaproof Drive -Trough presentatie op het terrein van Koninklijke Beuk in Noordwijk.

Geen feestje maar de bedoeling was dat de genodigden langs reden en een goodiebag plus een stapeltje LEVEN Magazine s meenamen. De goodiebags stonden gevuld en wel klaar voor de gasten.

Behalve de goodiebags en een stapel bladen, ook voor iedereen een bosje André Kuipers tulpen.

Elke begroeting was hartelijk en het is duidelijk dat iedereen elkaar en de gezelligheid mist. Toch mooi hoe al deze ondernemers stuk voor stuk ondanks de corona positief en vol vertrouwen naar de toekomst blijven kijken.

Deze Jaguar Mark2 staat ook in het lente nummer.

Eigenaar Henk van Spijker heeft er vier jaar aan gewerkt om hem weer helemaal op te knappen. Er zit meer dan 3.300 uur werk in. Veel onderdelen heeft van Spijker zelf met de hand gemaakt of gerenoveerd.

Ik heb meerdere foto’s van de Jaguar gemaakt en opgestuurd naar Bvision voor zijn virtuele garage. Ik neem aan dat hij er eerdaags wel een blog over zal schrijven. Het was duidelijk dat woensdag iedereen graag even bij de auto poseerde.

Ondanks dat iedereen wist dat het geen feestje zou worden, hadden een aantal genodigden hun best gedaan zo feestelijk mogelijk voor de dag te komen, dat zag je ook al aan de auto’s.

Op de fiets is natuurlijk ook heel feestelijk, want wanneer kon je eind maart zonder jas op de fiets naar Noordwijk.

Het was onvermijdelijk dat er zo nu en dan even kort werd bijgepraat.

En tijdens dat bijpraten kwamen de flesjes prosecco uit de goodiebag goed van pas.

Voor wie moest rijden zat er natuurlijk ook een flesje gezondheid in de goodiebag.

Niet voor iedereen was het mooie weer een feestje. Ik heb altijd hondenkoekjes in mijn jaszak, het was nu zo warm dat ik geen jas aan had. Dan voel je je als Teckel toch zwaar getekkeld.

Sommige gasten kan je niet over het hoofd zien, hier kwam de lente aanrijden. De zonnebloemen gaven alvast een knipoog naar een mooie zomer.

Wendy Verkleij, burgemeester van Noordwijk, kwam ook even langs en was benieuwd hoe Noordwijk en Noordwijkse ondernemers in deze uitgave staan.

Het was ondanks alle coronabeperkingen toch weer een feestje dat de nieuwe LEVEN uit kwam. In het filmpje/fotoslideshow hieronder meer sfeerbeelden van de Drive-Trough.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 3 april 2021 - 7:40

Ik mag toch aannemen dat je meerdere auto’s op de foto hebt gezet, want ik zie sowieso al drie verschillende auto’s die aan de eisen van Sjoerd voldoen.

Love As always
Dimario

Reply
Sjoerd 3 april 2021 - 7:58

Heerlijk toch, een echt feestje, maar dan anders… Mooie foto’s Emile.

Reply
Suskeblogt 3 april 2021 - 8:37

Feestjes zitten er vooloping niet in. We zullen verder online moeten feesten.

Reply
rietepietz 3 april 2021 - 19:29

Ik zou zeggen”leven en laten leven”.

Reply
Nicky 4 april 2021 - 14:28

Nu maar hopen dat de lente snel komt.

Reply

Plaats een reactie