Home Corona Horeca staat het water aan de lippen, maar van Sharon van Café Ons Dorp in Nuenen word ik toch even blij

Horeca staat het water aan de lippen, maar van Sharon van Café Ons Dorp in Nuenen word ik toch even blij

door Emile van Aelst

In heel Nederland is het kommer en kwel in de horeca en staat veel, misschien wel de meeste, ondernemers het water aan de lippen. Vanavond zag ik een filmpje gezongen door de barkeepster van café Ons Dorp in Nuenen. Het is op melodie van Ons Dorp van Wim Sonneveld, wat natuurlijk al een mooi melancholisch nummer is.

Los van het feit dat het nummer zo mooi is, laat ze ook zien dat ze er voor blijven gaan. Ik denk of hoop dat dit lied een hart onder de riem is en even een glimlach kan geven op de helaas zorgelijke gezichten van alle horecaondernemers.

Ik hoop dat iedereen er voor kan en wil blijven gaan, sterkte allemaal.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Hans 2 februari 2021 - 23:22

Het zijn tegenwoordig steeds meer de kleine opkikkers die de dag kleur geven. Hans

Reply
Sjoerd 3 februari 2021 - 9:04

Ik vind het super gedaan…

Reply
די מריו 3 februari 2021 - 9:23

die stuur ik even door naar mijn zusje… die heeft ook een kroeg en die heeft wel een mooi liedje verdient.

Love As always
Di Mario

Reply
rietepietz 3 februari 2021 - 20:22

Héél knap gedaan!

Reply
Nicky0607 5 februari 2021 - 15:04

Tja. Ik vraag me af of het ooit weer helemaal normaal wordt. Toevallig zat ik laatst nog te denken hoe wij later vertellen tegen kinderen en/of kleinkinderen hoe we vroeger uitgingen of naar de film gingen. En die kinderen maar geschokt vragen ‘Stonden jullie dan gewoon heel dicht bij vreemde mensen?’

Reply
Marlies 6 februari 2021 - 19:48

Ondanks de heftige tijd die zij doormaken zoveel optinisme. Hoop dat dit hen positief beloont! Ze verdienen het!

Reply
Klaas 7 februari 2021 - 20:46

Een prachtig liedje en heel mooi gezongen! Blijf positief, het kan nog even duren maar het
virus zal weer verdwijnen. Sterkte voor allen die dit nu treft.

Reply

Plaats een reactie