Home Leiden Wie wordt Leids ‘Raadslid van het Jaar’ en volgt Sander van Diepen op

Wie wordt Leids ‘Raadslid van het Jaar’ en volgt Sander van Diepen op

door Emile van Aelst

Alles gaat ondertussen online en dus ook de bekendmaking van het Leids Raadslid van het Jaar.  Traditiegetrouw wordt dit bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van D66. De afgelopen weken is Jury071, bestaande uit journalisten en voormalige politici, een paar keer online bij elkaar geweest om te overleggen wie het Raadslid van het Jaar gaat worden. Ondanks het rare jaar heeft de Leidse Raad heel wat werk verzet en veel online vergaderd. Vaak was het online volgen voor de jury wel eens een beetje langdradig of saai maar de belangrijkste resultaten zijn toch wel online of via de pers eruit gesprongen.

Wie volgt Raadslid Sander van Diepen op als Leids Raadslid van het Jaar? Vrijdag wordt bekend naar wie van de genomineerden de wisselbokaal gaat. Dit weekend ontvingen de genomineerden,  Alyssa Voorwald VVD, Marleen Schreuder Groen Links en Suzanne van der Jagt PVDA de uitnodiging om online aanwezig te zijn bij de Nieuwjaarsreceptie van D66 waar de uitslag bekend gemaakt wordt.Daarnaast rijkt de jury een prijs uit voor het raadslid dat het afgelopen jaar online het meest opviel!

De uitslag wordt ook dit jaar bekend gemaakt door voormalig Leids D66 fractievoorzitter en nu tweede kamerlid Paul van Meenen.

Voor de genomineerden is het nog een paar dagen geduld hebben, voor ze weten wie de winnaar van vorig jaar gaat opvolgen.

De Leidse D66 Nieuwjaarsreceptie is uiteraard online. Behalve de uitslag van Raadslid van het Jaar is er ook een Pubquiz en de bekenmaking van de D66 vrijwilliger van het jaar. Iedereen lid of geen lid is van harte uitgenodigd en kan zich via de website van D66 opgeven.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

די מריו 25 januari 2021 - 23:30

als ik toch even online moet kijken, dan ga ik wel even bij Ava kijken.

Love As Always
Di mario

Reply
Sjoerd 26 januari 2021 - 7:57

Ik heb in deze een lichte voorkeur voor de PvdA

Reply
rietepietz 26 januari 2021 - 20:31

Daar bemoei ik me natuurlijk niet mee, als niet Leidenaar kan ik daar niets zinnigs in zeggen.

Reply

Plaats een reactie