Home Corona Dierentuinen in problemen, looprichtingen in het bos en houd afstand

Dierentuinen in problemen, looprichtingen in het bos en houd afstand

door Emile van Aelst

Zomaar wat coronaatjes. Ik las vorige week dat ook de dierentuinen in problemen beginnen te komen. Als het zo doorgaat zullen ze dieren moeten afstaan of verkopen. Ik neem aan dat mocht het zover komen ze zorgen dat de dieren goed terecht komen en een goed nieuw tehuis vinden. Je moet er toch niet aan denken dat eerdaags de apen door De Leidse Hout slingeren.

Ik zag trouwens dit bord in De Leidse Hout staan, zouden we eerdaags verplichte looprichtingen krijgen en éénrichtings wandelpaden.

Mensen kunnen maar moeilijk afstand houden dat weten we ondertussen wel. Dat auto’s er ook moeite mee hebben was nieuw voor mij. Gijsje deed duidelijk een vergeefse oproep, ze staan echt geen anderhalve meter van elkaar.

Zag trouwens een paar maanden geleden dat de woningnood onder studenten nog steeds hoog is, het is echt schipperen met de ruimte.

Ach weet je we kunnen ons allemaal druk maken, een goede vriend van mij zei altijd  ‘kalmte kan je redden’. De tuinman in Rijnsburg denkt er ook zo over hij staat nog steeds met zijn mondkapje op een beetje te leunen op zijn schoffel en maakt zich niet druk.

En nu maar afwachten wanneer we te horen krijgen dat de avondklok wordt ingesteld dan wordt het nog rustiger. Het is helaas even nodig, anders komen we er nooit van af.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 19 januari 2021 - 7:27

whahahaha, mooi aan elkaar gepraat.

Love As Always
Di Mario

Reply
Sjoerd 19 januari 2021 - 8:57

Vertel dat ook aan die mensen op de Dam, of die Feyenoord supporter, of al die feestgangers, en die … Och laat maar. Het was gisteren Blue Monday, en als ik naar buiten kijk zie ik alleen maar water vallen… Rainy Tuesday. Maar ik ben niet depri vandaag, It’s me!

Reply
rietepietz 19 januari 2021 - 19:33

Mwah, van dát soort apen word ik niet bang hoor. Al hangen ze in iédere boom.

Reply
Hans 20 januari 2021 - 14:41

Ook de dierentuinen komen in de problemen en we zijn er nog niet.
Veel studenten hebben met schipperen en eenzaamheid te maken.
De avondklok is er gekomen. Hans

Reply
Nicky 20 januari 2021 - 23:15

Hé! Ken jij mijn ex-zwager? Die zei ook altijd ‘Kalmte kan je redden’. Hij had gelijk, overigens.

Reply

Plaats een reactie