Home Corona Er waren kerstdagen dat we met zijn allen waren en er zelfs nog sneeuw lag

Er waren kerstdagen dat we met zijn allen waren en er zelfs nog sneeuw lag

door Emile van Aelst

Het is een rare Kerst natuurlijk dit jaar. We mogen niet meer dan drie mensen uitnodigen en om het nog erger te maken het is gewoon guur, koud en nat. Elk jaar weer hopen we weer op een witte Kerst, maar die komt eigenlijk maar heel weinig voor. In 2010 lag er in de aanloop naar kerst een dik pak sneeuw en ging ik onder andere kijken in de Kooi die mooi verlicht was.

In de korte fotoslideshow zomaar wat foto’s van de Kooi destijds en nog een paar willekeurige kerstfoto’s uit onder andere de Zeeheldenbuurt en het centrum. Onder zo’n fotoslideshow past natuurlijk maar één nummer, het geweldige ‘Kerst in de Kooi’, van het cabaretduo Tartuffe.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 25 december 2020 - 23:38

Bewaar deze foto’s goed, die komen waarschijnlijk nooit meer terug. De sneeuw bedoel ik dan he. Hopelijk wel het samenzijn.

Love As Always
Di mario

Reply
Margie 26 december 2020 - 11:00

Kerst in de Kooi… mooie woord speling!!! Je weet Emile, daar hou ik van…dank je wel! Wat een gift…

De volgende gift zit ook al in je inbox, te mooi om niet te delen met de mensen hier.

Down to Earth…een prachtige reis, een avontuur, onderweg naar de bron! Puur genieten 💃

https://youtu.be/FlTODxalakI

Rest me nog een ieder een wonderbaarlijke dag te wensen 👒

Reply
Hans 26 december 2020 - 15:32

Die witte kerstdagen herinner ik me nog goed en het samen zijn.
Denk dat er geen witte kerstdagen meer komen. Hans

Reply
rietepietz 26 december 2020 - 18:46

Ik had gehoopt dat jij met ál je relaties wel een witte kerst had kunnen regelen, echt jammer dat het je niet gelukt is.

Reply
Nicky 27 december 2020 - 12:38

Hopen ‘we’ op een witte Kerst? Ik niet, hoor. Ik houd niet van sneeuw. Ik vond het prima weer 😄

Reply

Plaats een reactie