Home Corona Kassière Truus van Deelen ging na 52 jaar werken bij Albert Heijn met pensioen

Kassière Truus van Deelen ging na 52 jaar werken bij Albert Heijn met pensioen

door Emile van Aelst

Als 14 jarig meisje kwam ze Albert Heijn binnen en verlaat 52 jaar later het bedrijf als gepensioneerde. Kortom Truus heeft haar hele werkzame leven bij Albert Heijn doorgebracht waarvan het grootste deel achter de kassa.

Normaal als je na 52 jaar gewerkt te hebben bij hetzelfde bedrijf met pensioen gaat, is er een groot afscheidsfeest, maar ja ook hier gooit corona weer roet in het eten en kwam er geen feest. Wel was haar kassa versierd en kwamen de hele week al vaste klanten met cadeautjes en bloemen. Ook is zij wezen winkelen met teamleidster Martine en hebben leuke cadeaus uitgezocht.

Zusters Monique, Wil en Marian vonden toch dat er iets extra’s moest gebeuren op haar laatste dag. Met de hele familie en een paar kennissen verzameleden zij zich in de parkeerkelder van de supermarkt.

Om tien uur ging de stoet met muziek en Monique voorop de winkel binnen. Iedereen bleef keurig achter zijn winkelwagentje zodat je een nieuw fenomeen kreeg, de langste coronaproof winkelwagentjesfile ooit. Klanten en personeel stonden best raar te kijken toen de file binnen kwam rijden met muziek, cadeaus en bloemen.

Voor ze naar de kassa van Truus gingen reden ze eerst een rondje door de winkel.

Deze wagen kwam niet om af te rekenen, maar werd aangeboden.

Het werd een groot feest voor Truus.

Familie en vrienden trokken in een lange stoet voorbij.

Behalve dat iedereen een witte roos bij zich had waren er ook tal van andere cadeaus en bloemen.

Het was even geen kwestie van afrekenen, maar van incasseren 🙂

Nadat de rij voorbij was moest Truus natuurlijk even extra poseren.

Ze werd ook nog geïnterviewd voor Sleutelstad en Omroep West.

Truus is niet de enige die bij Albert Heijn gewerkt heeft. Alle zusters zijn Appie girls. Zus Wil heeft ook altijd bij Albert Heijn gewerkt en is alweer een tijdje met pensioen, de volgende die bij Appie haar pensioen haalt is Wil die er nu al 46 jaar werkt en Monique heeft er gewerkt totdat ze kinderen kreeg.

Truus ging even weg bij haar kassa en deelde chocola uit.

Filiaalmanager Adriaan  Wolffgramm zal Truus gaan missen, probeer maar eens iemand te vinden die 52 jaar in dienst blijft en het nog elke dag naar haar zin heeft.

Hieronder een korte fotoslideshow en een filmpje van de coronaproof winkelwagentjesfile.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 12 december 2020 - 7:34

Na zoveel jaar heb je ook zeker verdient om met pensioen te gaan. Gefeliciteerd.

Love As always
Di Mario

Reply
bvision 12 december 2020 - 8:44

Dat wordt wel even aanpassen na al die tijd…

Reply
rietepietz 12 december 2020 - 16:17

Dat hoor je niet zoveel meer dat mensen levenslang bij hetzelfde bedrijf werken, hulde voor Truus en dat ze maar veel plezier aan haar pensioen mag beleven.

Reply
Hans 12 december 2020 - 23:11

Dan heeft Truus heel wat generaties voorbij zien komen.
Wens jaar een fijne pensionering toe, na zoveel jaar. Hans

Reply
Kakel 13 december 2020 - 21:19

Dik verdiend, dat pensioen! Hartverwarmend om te lezen hoe iedereen zich heeft uitgesloofd om er een waardig afscheid van te maken voor iemand die bijna levenslang bij hetzelfde bedrijf heeft gewerkt. Wat een topper!

Reply
Nicky 13 december 2020 - 21:31

Wat leuk, zeg! Mijn eerste baantje ws ook bij Ah, als caissière. Ik vond het altijd wel leuk dus ik kan me wel voorstellen dat ze is gebleven. En dan nu lekker genieten van haar vrije tijd. En af en toe naar Ah om bij te kletsen, denk ik.

Reply

Plaats een reactie