Home Feestdagen The Rockschool brengt een kerstclip en groet uit met veel bekende gezichten

The Rockschool brengt een kerstclip en groet uit met veel bekende gezichten

door Emile van Aelst

Als Rockschool zou je eigenlijk een muzikale kerstwens moeten versturen dacht Ludwig Smith. Samen met vriend, acteur, voice-over en cameraman Zeno Groenewegen bedacht hij om een cover te maken van het nummer ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Leuk idee als er ook wat bekende Leidenaren en regio ondernemers in mee spelen zo liep het project een beetje uit de hand en kom je tientallen bekenden tegen in de clip. Op een zondagmiddag in november was ik uitgenodigd om ook heel even voor de camera te verschijnen en te horen wie er ongeveer nog meer mee doen in de clip.

De Rockschool deed een heel weekend dienst als opname studio waar Zeno Groenwegen iedereen voor zijn camera kreeg. Om een paar van de vele namen te noemen, Jochem Myjer, Debbie Helaha, Lodewijk van Gorp, Barry Badpak, Meike Hurts, maar ook Marcel Verburg, Peter Labrujère, Chris de Waard, Adriënne en André Hoppezak, Roos, Paul en Nicky Louwers, burgemeester Henri Lenferink en ga zo maar door.

Het nummer wordt ingezongen door Ludwig en zijn leerlingen, daarnaast is er gefilmd bij diverse bedrijven in Leiden, Voorschoten en Oegstgeest. Toen ik langs kwam waren ze net bezig een stukje met Ludwig op te nemen.

Ook hele families kwamen langs om even voor de camera te poseren en te proosten op het nieuwe jaar.

Ik had beloofd de foto’s even achter te houden totdat de clip uitgekomen is. Deze week is de clip uitgekomen en brengt je in een heerlijke kerstsfeer.

Een knappe klus van Zeno Groenewegen om alles zo goed op te nemen en te monteren.

Bij het zien van de clip zal er regelmatig een belletje rinkelen van oh ja dat is die of die.

We mogen met de Kerst maar drie mensen uitnodigen, maar als je de clip op zet heb je toch het idee dat half Leiden even langs komt.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 11 december 2020 - 6:59

Afgrijselijk nummer.. maar daar kunnen deze zangers en zangeressen niets aan doen. Zij maken er een geweldige clip van. Wat een leuk idee dit zeg.

Love As always
Di mario

Reply
bvision 11 december 2020 - 9:04

En gevangen op 3.51… Mooie clip, super gedaan.

Reply
bvision 11 december 2020 - 9:06

Oeps, 2.21 moest dat zijn…

Reply
Nicky0607 11 december 2020 - 11:48

Geweldig leuk geworden, zeg! 🙂

Reply
rietepietz 11 december 2020 - 19:24

Errug leuk gedaan! En reuze swingend.

Reply

Plaats een reactie