Home Corona Griepprik klein goedmakertje voor het missen van de rij voor Haring & Wittebrood op 3 oktober

Griepprik klein goedmakertje voor het missen van de rij voor Haring & Wittebrood op 3 oktober

door Emile van Aelst

Deze week wordt bij diverse gezondheidscentra in Leiden de jaarlijkse griepprik weer gegeven. De vraag naar de griepprik is zoals verwacht hoger dan andere jaren. Er werd zelfs gevraagd om hem als gezonde zestiger dit jaar maar niet te halen omdat ze waarschijnlijk te kort komen.

Jarenlang hebben ze me lopen vertellen hoe belangrijk het was de grieppik te halen. In de brief die thuis kwam stond hoe belangrijk de prik is . De enkele keer dat ik bij de huisarts kom en de prik ter sprake kwam werd er weer op aan gedrongen de prik echt niet over te slaan. Dit jaar was ik eindelijk zover hem maar eens te halen. En wat denk je, op weg naar de huisartsenpost hoor ik op de radio dat ze het afraden om hem te gaan halen. Nou no way, ik ben na ongeveer 15 jaar onderweg en niets houdt mij meer tegen, zelfs de verwachte regenbui niet 🙂 Dus sloot ik aan in de rij.

Ze proberen je natuurlijk op het laatst nog te ontmoedigen en weg te laten gaan.

Zelfs op het moment dat je de brief inlevert is er nog een valkuil om niet te gaan, maar nee ik was slim en had een mondkapje bij me.

De prik is in zicht nog een paar meter te gaan.

Twee minuten later stond ik buiten en yesss ik had de prik binnen en liep voldaan naar buiten waar de rij nog langer was geworden. Waarom ik daar vijftien jaar mee gewacht heb ????? Ik heb een bloedhekel aan prikken 🙁

Het begon zachtjes te regenen en onderweg naar huis stortte het, echt een weertje om griep te krijgen.

 

[rl_gallery id=”45666″]

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 29 oktober 2020 - 7:01

Ik ben nog niet opgeroepen, dus ik mag dit jaar waarschijnlijk wel ziek worden 😉

Love As always
Di mario

Reply
bvision 29 oktober 2020 - 7:56

Ik heb de brief hier liggen en mag zaterdag gaan…

Reply
rietepietz 29 oktober 2020 - 12:47

Zowel de brief voor de griepprik als voor de pneumo dinges liggen al in de prullenbak….. juist omdt we alleen maar afstand moeten houden lijken die prikken me overbodig.
Maar je maakt mij niets wijs hoor, jij ging niet zozeer voor de prik maar …. even in een Leidse rij staan kon je niet weerstaan.

Reply
Nicky0607 30 oktober 2020 - 10:43

Haha! Geweldig! Frank mag volgende week. Als ze dan niet op zijn…

Reply

Plaats een reactie