Home Corona Sfeerverlichting wintermaanden, gek he ik kan er even niet warm voor lopen

Sfeerverlichting wintermaanden, gek he ik kan er even niet warm voor lopen

door Emile van Aelst

Uitgerekend vandaag, de dag dat de horeca voor de tweede keer dicht moet, werd de wintersfeerverlichting in het centrum opgehangen. Natuurlijk dat is al veel langer gepland, maar het viel vandaag gewoon even niet lekker. Was het vorige week of volgende week gebeurd, dan had het anders overgekomen. Vandaag voelde het zo tegenstrijdig, horeca dicht sfeerverlichting aan.

Normaal vind ik het leuk als de sfeerverlichting weer in het centrum opgehangen wordt en denk ik, ja gezellig we gaan weer richting de feestmaanden. Nu zag ik alleen maar donkere wolken boven de feestmaanden hangen.

Op de Haarlemmerstraat waren ze ook bezig met de verlichting op te hangen en nog steeds boeide het me voor geen meter.

Ik vond het voor dit moment te hoog gegrepen om me te verheugen op de feestdagen.

Ik reed naar huis en bedacht mij wat er ook gebeurde in mijn leven, het glas was altijd half vol en nooit half leeg. Voor het eerst had ik het gevoel dat het glas leeg was, sterker nog ik had geen glas. Ik keek opzij en dacht, hou op niet zeuren, dit is pas echt triest.

Alhoewel……………………..

Misschien zou ik wel onder een dekentje willen kruipen en er pas onder vandaan komen als alles weer normaal is.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 15 oktober 2020 - 7:05

Maar het is toch ook dubbel. Aan de ene kant wordt geroepen, we moeten zoveel mogelijk thuis blijven. Aan de andere kant moeten we de stad in gaan om de lokale ondernemer te steunen. En dan is het er een stuk stiller en dan ga je sfeerverlichting aanbrengen. Ik kan er ook nog niet warm voor lopen.

Love As always
Di mario

Reply
bvision 15 oktober 2020 - 8:20

Het wordt steeds moeilijker naarmate het langer duurt, en als je dan het geklooi van het RIVM en het kabinet er naast houdt snap ik die man onder dat dekentje wel. Als dit zo doorgaat kun je er als kroegbaas naast gaan zitten.

Reply
rietepietz 15 oktober 2020 - 13:29

Schuif eens een stukje op, dan kom ik lekker naast je zitten.

Reply
Margie 16 oktober 2020 - 9:24

Tap dicht, licht aan…als de spons uitgeknepen!
zal ik voor één keertje je glas nog eens vullen?
De laatste ronde 🍻daarna komt de waarheid aan het licht!!!
We zullen met volle teugen genieten…👑

Reply
Nicky 18 oktober 2020 - 21:04

Hier is ook de feestverlichting opgehangen. Daarna duurt het meestal nog een tijdje voor de boel echt aan gaat. Dit jaar gingen de lampjes meteen aan. Ik vind het juist wel wat hebben. Een beetje extra licht in deze extra donkere dagen.

Reply

Plaats een reactie