Home Leiden 15 Jaar Leven Magazine, een bescheiden feestje bij presentatie herfstnummer

15 Jaar Leven Magazine, een bescheiden feestje bij presentatie herfstnummer

door Emile van Aelst

Als je het presteert om 15 jaar lang elke 3 maanden een dikke glossy uit te brengen met verhalen en nieuws over de regio en regionale ondernemers, dan is dat best een applausje waard. Helaas door corona een heel bescheiden presentatie van het 60e nummer van Leven Magazine. Bij deze nogmaals gefeliciteerd Gerda en Sander met deze unieke mijlpaal.

De presentatie was dit keer bij restaurant Limes aan de Rijn, makkelijk te vinden, ruime parkeergelegenheid en gelegen in Valkenburg tussen Oegstgeest en Leiden. De ideale plek om de jarige regio glossy te presenteren.

Op subtiele wijze werd duidelijk gemaakt dat we hier moesten zijn.

Het 60e nummer geeft aan dat Leven Magazine 15 jaar bestaat, normaal gesproken zou dat een grootse presentatie en feest waard geweest zijn. Helaas door corona moest het allemaal een stuk kleiner en met veel meer aanpassingen. Een ding verandert gelukkig nooit, er stonden bubbels bij de ingang 🙂

En zo nu en dan cadeautjes voor Sander en Gerda.

Vrijwel vaste gast en altijd actief bezig Marjolein van der Jagt, dorpsmarketeer Oegstgeest, met twee collega’s uit de streek.

Onderonsje leden van de BCL, Business Club Leiden.

Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Daan Reijngoudt, chef de cuisine van restaurant Limes.

Samen met Sander onthulde hij de cover van het jubileumnummer.

Weer zo’n geweldige cover, deze foto van een pallethout sculptuur van Bart Wisbruin.

Hoofdredacteur Gerda Schukking deelde zoals altijd zelf de nieuwe editie weer uit.

Het blijft elke keer weer leuk om te zien hoe iedereen direct naar het artikel over zichzelf of de reclame van het bedrijf zoekt.

Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat deze dames iets te maken hebben met ambachtelijk leeratelier Vous Desirez uit Zoeterwoude.Altijd handig als je als ondernemer een partner hebt die begrijpt wat ondernemen is. Bij Margreth en Jaap Ente van Gils is dat helemaal geen probleem. Margreth heeft haar modezaak en Jaap zorgt met Euronet dat alle krassen en pitjes in de autoruiten verdwijnen.

André en Anita America maken mobiele lichtreclames die in een handomdraai op te zetten zijn. Ook het frame van Leven Magazine is door hen gemaakt.

Zowel voormalig musicalzangers Gerlinde Vliegenhart en ook al voormalig camjo Guido Marsman ken ik al jaren. Over allebei een mooi artikel en foto’s in deze Leven Magazine.

De foto van Gerlinde is geweldig. Nadat Gerlinde mede door haar positieve instelling schoon is na een mamacarcinoom, heeft ze besloten een andere weg in te slaan en is bezig met een opleiding doktersassistente. Deze foto ziet zij als afsluiting van haar ziekteproces en als een nieuwe start.

Gaston Fonville, Boutique Hotels Leyden, vertelde aan Paul Dekker, the voice van Barry Badpak, over de grootse verbouwingsplannen, die ze ondanks de moeilijke tijd toch door gaan voeren.

Ik blijf het ook altijd leuk vinden dat ik zelf regelmatig een of meerder fotopagina’s van ‘Places to be’ mag vullen.

Ondanks de corona beperkingen was het toch weer een mooie presentatie en laten we hopen dat de volgende of de daarop volgende editie weer als vanouds gepresenteerd mag worden.

In de fotoslideshow nog een aantal foto’s van een toch wel sfeervolle presentatie.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 11 september 2020 - 7:01

Gefeliciteerd, 15 jaar is een mooie tijd, zorg er maar voor dat er nog vele jaren bij komen.

Love As always
Di Mario

Reply
bvision 11 september 2020 - 8:18

Lachen met de ogen… Die tweede foto van Gerlinde is super. Super is natuurlijk ook dat je na 15 jaar en in deze tijd gewoon doorgaat met zo’n blad.

Reply
rietepietz 11 september 2020 - 19:32

Zolang er “leven”is is er hoop;-)

Reply
Nicky 11 september 2020 - 22:05

Allemaal leuk en aardig en van harte gefeliciteerd en zo maar ik ben helemaal nog niet toe aan een herfstnummer!

Reply

Plaats een reactie