Home Corona Geen perskaart meer nodig, een mondkapje volstaat :-) Zomaar wat foto’s

Geen perskaart meer nodig, een mondkapje volstaat :-) Zomaar wat foto’s

door Emile van Aelst

Vandaag een druk dagje gehad met een hoop afspraken, daarom maar wat fotootjes die waren blijven liggen en morgen een verslag van waar ik vandaag was. Ik zal vast een tipje van de sluier/mondkapje oplichten, het had iets te maken met studenten.

Twee weken geleden schreef ik over het bord Leiden dat bij het station staat. De meningen zijn daarover verdeeld en ik ga mij daar niet in mengen. Maar degene die zei dat het geen hond interesseert, die heeft in elk geval geen gelijk.

Ook honden worden getroffen door de coronamaatregelen. Het is moeilijk drinken als je anderhalve meter afstand moet houden, daarom is de bar schijnbaar tijdelijk gesloten.

Als er een hond is die geen afstand houdt en grote risico’s neemt dan is het Happy wel. Ze blijft gewoon onder een afgeknakte boom staan.

Over afstand houden, bijna overal zijn vaste zitplaatsen en moet je afstand houden.

Nu heb ik, al zeg ik het zelf, een redelijk bescheiden kontje, maar ik ken mensen die het echt niet gaan redden om met de billen binnen de lijntjes te blijven. Zouden ze dat nu bedoelen met buiten de lijntjes kleuren.

Vorige week schreef ik over de schade aan het huisje van Wouter de Kabouter. Volgens mij gaat de reparatie behoorlijk snel. Ik kreeg een foto doorgestuurd waarop te zien was dat het hoogste punt al bereikt was, tenminste ik neem aan dat het hier om pannenbier gaat.

Ik ga eens even alle foto’s van de opening van het Academisch Jaar 2020 verwerken, resultaat zien jullie morgen.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

bvision 1 september 2020 - 7:06

ben ik toch blij dat Wouter weer een woning heeft, dat is toch beter dan tussen al die studenten.

Reply
די מריו 1 september 2020 - 9:54

Gelukkig wordt Wouter goed opgevangen. Anders moet hij toch maar weer terugkomen naar het Speulder- en Sprielderbos.

Love As always
Di mario

Reply
rietepietz 1 september 2020 - 19:16

Het is bijna een “hond’s” logje geworden. 😉

Reply
Kakel 1 september 2020 - 20:53

Ik heb weer gelachen om je droge opmerkingen. Kostelijk! Happy is ook wel een hond apart, natuurlijk.
Dat de hondenbar gesloten is, zou ik melden bij de organisatie van dienst (-:
Ook met mondkapje herken ik je, Emile!
Lieve groet.

Reply
Hans 1 september 2020 - 21:39

Je bent dus in het bezit van een perskaart, die opent deuren.
Leuke selfie Emile.
Sneu voor de honden, de hondenbar gesloten.
Wouter de Kabouter had anders wel hier in het kabouterbos welkom geweest. Hans.

Reply
Nicky 3 september 2020 - 22:53

Nah! Ik vind het niet kunnen dat de honden-horeca nog steeds dicht is!

Reply

Plaats een reactie