Home Centrum Summer Jazz on Sunday op terras Koetshuis de Burcht met The Soulmates

Summer Jazz on Sunday op terras Koetshuis de Burcht met The Soulmates

door Emile van Aelst

Dit voorjaar konden de laatste twee concerten van Jazz on Sunday vanwege corona niet doorgaan. In oktober gaat Jazz on Sunday weer starten alleen is nog niet duidelijk hoe die maandelijkse concerten eruit gaat zien. Om toch nog te kunnen genieten van goede muziek en elkaar te zien is vorige maand begonnen met ‘Summer’ Jazz on Sunday. Een paar weken geleden opende het Walter & Kiers Trio deze zomerconcerten op het terras van het Koetshuis. Afgelopen zondag was het de beurt aan The Soulmates.

Vanwege de coronamaatregelen kon je niet zomaar het terras op, maar moest je van te voren reserveren.

Beetje triest als je langsloopt en je hoort heerlijke muziek maar mag niet het terras op, maar ja regel is regel en anders kan er helemaal niets.

Op het terras is duidelijk rekening gehouden met afstanden en zijn ook sommige families bij elkaar gezet.

The Soulmates bestaan uit bassist Maurits Den Hollander, drummer Sven Rozier en gitarist/zanger Bear Traa. Zij kennen elkaar van hun studie aan het Rotterdams conservatorium en spelen al jaren samen. Ook bij Jazz on Sunday zijn zij in het winterseizoen al jarenlang vaste gast.

Bestuurslid Trudy Kwik vertelde dat er een vergunningsaanvraag is gedaan voor nog twee terrasconcerten de komende maanden. Om te reserveren is het handig de facebookpagina van Jazz on Sunday in de gaten te houden of snel te reageren op de Nieuwsbrief.

Er was van te voren regen voorspeld voor zondag, gelukkig hadden ze het fout en genoot het publiek heerlijk in het zonnetje van een mooi zondagmiddag concert.

In het filmpje een paar flitsen uit het concert van The Soulmates.

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

bvision 25 augustus 2020 - 9:01

Het zou ook zonde zijn als deze tradities verloren zouden gaan.

Reply
די מריו 25 augustus 2020 - 12:57

met wat extra regels kunnen sommige dingen echt wel doorgaan.

Love As always
di Mario

Reply
Nicky 25 augustus 2020 - 21:57

Wat heerlijk, zo in het zonnetje.

Reply
rietepietz 25 augustus 2020 - 22:15

Maar het kan allemaal toch nauwelijks winst opleveren met zo weinig publiek, best wel sneu vooe al die hardwerkende mensen.

Reply

Plaats een reactie