Home Leiden Leiden in letters, meningen zijn verdeeld, ik vind het wel mooi

Leiden in letters, meningen zijn verdeeld, ik vind het wel mooi

door Emile van Aelst

Sinds vorige week staat Leiden op een voetstuk of heeft een podium gekregen, nou ja simpel gezegd het kan niet missen in welke plaats je bent aangekomen als je het station uitloopt richting centrum.

De letters zijn tijdelijk neergezet om de nieuwe Leidse studenten welkom te heten en kunnen verplaatst en opgeslagen worden om later opnieuw te gebruiken bij evenementen of beurzen .

Ik liep er even omheen en zag Leiden van de andere kant 🙂

De meningen zijn verdeeld ik hoor mensen die het geweldig vinden, anderen vinden het helemaal niets. Het viel mij op dat er wel regelmatig foto’s van worden gemaakt, dus dat doel is wel bereikt. Ik vind het wel leuk, maar ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Margie 19 augustus 2020 - 1:39

Wel apart…dat Eigenzorg nog steeds bestaat😉

Reply
bvision 19 augustus 2020 - 7:54

Ik vind het ook wel geslaagd. Beter dat het saaie I love Amsterdam of zoiets. Dit is meer Leiden, anders.

Reply
די מריו 19 augustus 2020 - 12:29

Laten staan, dit komt Leiden alleen maar ten goede. Het spul is al gemaakt, dus zonde om weg te gooien. Ten tweede, mensen gaan er foto’s van posten op social media, dus gratis reclame.

Love as Always
Di mario

Reply
rietepietz 19 augustus 2020 - 13:30

Tja, ik ga mijn mening opschorten tot ik ze zelf bekeken heb , ga maar eens een appje sturen om even in jouw agenda te kijken want daar heb ik natuurlijk begeleiding bij nodig. 😉

Reply
Nicky 19 augustus 2020 - 16:31

Mwah. Het mag van mij, hoor. Maar ik ben geen fan van dat soort dingen. Zouden er mensen zijn die het station uitlopen en denken ‘Oh, handig die letters. Nu weet ik tenminste dat ik in Leiden ben’?

Reply
Hans 19 augustus 2020 - 23:16

Dit is duidelijk voor een bepaalde doelgroep, maar iedereen mag er van genieten. Hans

Reply

Plaats een reactie