Home vakantie Ik ga op vakantie en neem mee……..

Ik ga op vakantie en neem mee……..

door Emile van Aelst

Deze auto heeft de hele week beneden in de straat voor mijn appartement gestaan en heb er elke dag met verbazing naar gekeken. De laatste dag was de eigenaar er mee bezig en zag nu ook wat er allemaal nog in zat. Mijn auto ziet er ook van binnen niet brandschoon uit, maar mocht ik een aanval van opruimen krijgen dan is een blik op deze foto genoeg om weer rustig iets anders te gaan doen 馃檪

Ik ben van woensdag op donderdagnacht terug gekomen en was vanavond direct alweer bezig, dus probeer morgen een blog over de afgelopen week in La Carihuela te maken.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

bvision 24 juli 2020 - 6:48

Ohh, voordat het hier zover is met de auto heb ik ook nog wel even rust…

Reply
讚讬 诪专讬讜 24 juli 2020 - 8:55

Welkom thuis jongen. Hoop dat het je goed heeft gedaan. Van zo’n auto word je ook niet happy.. en dat worden we nou eenmaal graag.

Love as always
Di mario

Reply
rietepietz 24 juli 2020 - 14:36

Welkom thuis, zal wel even heel stil zijn na al die drukte daar.

Reply
Nicky 25 juli 2020 - 12:26

Geweldig, zeg! Hij heeft vast geen schuur, of zo.
Welkom thuis!

Reply

Plaats een reactie