Home Overig Zag de bui al hangen, dus over twee weken maar even naar de zon van La Carihuela :-)

Zag de bui al hangen, dus over twee weken maar even naar de zon van La Carihuela :-)

door Emile van Aelst

In april ging mijn vakantie vanwege de corona niet door en van alle regen die de komende weken voorspeld wordt, kan ik ook niet echt vrolijk worden. Natuurlijk er staat een weekje naar de zon gepland voor na 3 oktober, maar ik vertrouw niets meer dus zekerheid voor alles en over twee weken maar even zon pakken.

Vaste lezers en degenen die mijn wekelijkse Leidsch Dagblad pagina lezen weten dat ik het vorig jaar direct na 3 oktober best naar mijn zin had in La Carihuela. Ik maakte wel een paar foto’s, maar ik liep gelukkig niet een hele week met een camera om mijn nek rond te hollen zoals in Leiden en dat beviel mij best.

Vanaf 15 juli is dit mijn uitzicht voor een weekje, niet verkeerd dacht ik zo.

Het is een van de appartementen van Hennie en Gösta en mocht ik het strand te druk vinden, dan is er beneden altijd nog een spartelbadje voor de bewoners van het appartement. ( Ik heb vernomen dat ze nog iets vrij hebben deze zomer 🙂  )

Hennie en Gösta zijn deze week ook weer naar La Carihuela vertrokken, maar optredens van Gösta zitten er waarschijnlijk nog niet in. Alhoewel er nog een hoop kan veranderen in twee weken.

Dus zit een duetje met Joke Adrichem Heukenroth er niet in 🙂

Gelukkig zijn er genoeg andere dingen te doen zoals bijvoorbeeld een biertje op het terras van Bianca Meivogel in de kleine Voom, lekker eten bij Adrie de Noo in het Kleine Regthuys of bij Melanie Beense en Casper Groosman in Casa Beense en natuurlijk een biertje pakken bij Rien in de Heineken Corner.

Ik zal me zelf ook vast wel weer gaan tergen door die #5$87&52%€ kabelbaan in te gaan.

Na alle angsten heb je dan wel een geweldig uitzicht.

Ik kan bijna niet wachten om er even een weekje tussenuit te gaan, nog 14 dagen wachten en dan loop ik weer lekker rond in La Carihuela.

Even op het strand liggen in plaats van hier in de regen te lopen

Tot die tijd kan ik alleen maar instemmen met de tekst van dit “vrolijke” zomerlied.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Geuzenpartij! 2 juli 2020 - 0:55

Alvast een fijne vakantie! Enne… leuk liedje. Werd ik echt vrolijk van! 😉

Reply
Ger Koper 2 juli 2020 - 6:29

Groot voordeel van de crisis is dat de vakantieoorden behoorlijk wat rustiger zijn dan een paar jaar geleden. Geniet er van!

Reply
bvision 2 juli 2020 - 6:43

Helemaal niet verkeerd, en met de camera bij je ben je nooit alleen. Ik verwacht dan ook mooie foto’s na je vakantie.

Reply
די מריו 2 juli 2020 - 6:58

Zonder camera, dan heb je pas echt vakantie. Dus ik verwacht nog wel wat foto’s 😉

Love As Always
Di Mario

Reply
nessy 2 juli 2020 - 14:25

Ziet er super uit! Maar die kabelbaan zou ik persoonlijk overslaan hahahahaha

Reply
Albert y Mara fotoblog 2 juli 2020 - 20:17

Veel plezier Emile straks vanaf 15 juli a.s.
Wij zitten er al sinds 1 juli 2020 en gelukkig niet WINK in La Carihuela.
Wel direct aan de Boulevard en een prachtig uitzicht op de MIddellandse Zee.
Salu2 Albert en Mara vanuit Los Boliches.

Reply
rietepietz 2 juli 2020 - 21:32

Héél veel plezier, ziet er niet verkeerd uit dat poedel badje. Maar zo slecht was het weer hier vandaag nou ook weer niet, wél een leuk liedje.

Reply
Nicky 3 juli 2020 - 12:13

Geniet er lekker van en pas goed op jezelf! Het ziet er heerlijk uit.

Reply

Plaats een reactie