Home Privé De tijd vliegt, vandaag alweer twee jaar geleden namen we afscheid van elkaar

De tijd vliegt, vandaag alweer twee jaar geleden namen we afscheid van elkaar

door Emile van Aelst

Lieve Hill de tijd gaat snel, het is vandaag alweer twee jaar geleden dat je de oneerlijke strijd moest opgeven. Ik heb geen idee of er een wolk bestaat waar vanaf je naar beneden kan kijken. Zo ja dan heb je gezien dat ik gedaan heb wat je me vroeg, nou ja eigenlijk opdroeg. Ik ben doorgegaan met wat ik deed, volgens jou was ik daar nog lang niet klaar mee en je had gelijk, ik ben nog dagelijks lekker bezig en geniet gelukkig elke dag.  Ik heb natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal, maar ik denk dat ik er goed en sterk doorheen gekomen ben en ik geniet gelukkig van het leven.  Wat ik wel heel erg mis is het delen met jou en dan de nuchtere commentaren als ik liep te piepen over drukte of slecht weer.

Mocht die wolk bestaan, doe dan iedereen boven de groeten. Ik weet namelijk zeker dat jullie elkaar allemaal al lang opgezocht hebben en met zijn allen naar beneden zitten te kijken hoe wij het hier allemaal doen.  Ik draai vandaag je fotoslideshow zo hard dat jullie boven kunnen meegenieten en een aantal zichzelf nog even terug kunnen zien voordat ze bij je op de wolk kwamen zitten. Love you dikke kusssss, je mannetje.

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Nicky 22 juni 2020 - 0:50

Ik raak altijd in de war als het gaat over het overlijden van Hill. In mijn beleving was het koud toen. In mijn beleving had ik nét jullie kerstkaart ontvangen toen ze overleed. Maar misschien zorgde het bericht dat ze er niet was ervoor dat het twintig graden kouder leek. In mijn enorme digitale archief bewaar ik nog steeds de e-mail die Hill me stuurde. Ik vind het jammer dat ik haar nooit ontmoet heb. Those were the days, Emile. Maar ik weet zeker dat ze daarboven beretrots op je is. Je doet het goed. Dikke knuffel, ook namens Frank.

Reply
Ger Koper 22 juni 2020 - 6:57

Hou je taai, Emile!

Reply
Margie 22 juni 2020 - 7:26

Liefs uit maleisie 💖

Reply
Marlies Haazebroek 22 juni 2020 - 8:23

Sterkte Emile vandaag…ik denk dat Hill heel erg trots op jou zou zijn. Je hebt het gewoon heel goed gedaan. Je opgeruimde humeur heb je nog steeds en je bent niet gaan zitten treuren in een hoekje. Chapeau!

Reply
Hans 22 juni 2020 - 8:31

Een waar eerbetoon aan je vrouw Hill, ze zal trots op je zijn.
De fotoslideshow met muziek is liefdevol.

Reply
bvision 22 juni 2020 - 10:10

Emile, ik ben er even stil van, na het kijken van het filmpje zou ik er op uit trekken, de boot pakken en alleen door Leiden varen. Ze zou zo trots op je geweest zijn…

Reply
Rob CM Gijbels 22 juni 2020 - 13:35

Mooi verwoord. Koester de fijne herinneringen, die neemt niemand van je af!

Reply
Kakel 22 juni 2020 - 14:11

Lieve Emile,
Alweer twee jaar geleden…Ik weet zeker dat Hill trots op je is. Net zoals je kinderen…
Je vrouw sjaainde zeker, wat een mooi eerbetoon aan haar die je zo mist ♥
Houd je taai!

Reply
Jacq. 22 juni 2020 - 15:49

Wat gaat de tijd toch snel! Al weer 2 jaar… sterkte! En je doet het zeker goed Emile. Hill zit super trots te zijn op die wolk!

Reply
Harry Vogelaar 22 juni 2020 - 16:11

Mooi, sterkte

Reply
Yova 23 juni 2020 - 7:37

Twee jaar geleden.Wat gaat de tijd vreselijk hard. Sterkte voor vandaag.

Reply
rietepietz 16 juli 2020 - 15:05

Ik vroeg me af hoe het mógelijk is dat ik dit logje gemist heb…. maar nu zie ik de datum en begrijp ik het.
Henk stierf 20 juni bizar, Ik ga er vanuit dat Hill hem daarboven even een beetje wegwijs zal willen maken. Ook bizar is het pink floyd nummer onder de slite show, werd ook bij onze plechtigheid gespeeld, ach… wel logisch, die titel past toch helemaal !

Reply

Plaats een reactie