Home Centrum Bootje, kroeg, puinhoop, meeuwen, dus gewoon wat foto’s die er nog lagen

Bootje, kroeg, puinhoop, meeuwen, dus gewoon wat foto’s die er nog lagen

door Emile van Aelst

Vaak heb je foto’s die een blog nooit gaan halen, maar wel gewoon leuk of grappig zijn. Vandaag maar weer eens een paar van dat soort foto’s. Deze boot zag ik een tijdje geleden aanleggen in het Kanaal, uiteraard viel hij mij gelijk op.

Op zo’n moment stop ik even en wil ik weten welke organisatie dit is of waarom die boot zo beschilderd is.  Het antwoord was geweldig, ……uhhh gewoon een creatieve ingeving van mijn vriendin.

Lekker he dat we weer het terras op mogen. Zelf ben ik er niet zo voor, maar mocht je een mondkapje willen dragen dan zorg je natuurlijk wel voor een mondkapje met de Leidse Sleutels er op.

Eigenlijk een beetje onverwacht begon de zon vanmiddag uitbundig te schijnen, dan is het toch wel heerlijk dat je weer een terrasje kan pakken.

Gelukkig nog plek vrij en even gezellig zitten praten met onder andere D66 raadslid IJsbrand Olthof over De Leidse Zomer’.Ook alweer een tijdje geleden dat ik met dichterette Pink en voormalig en nu weer, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, barkeepster Kitty heb zitten kletsen.

Niet iedereen zal het er mee eens zijn, maar toch heeft Mark Rutte best een bedankje verdiend. Ik zou niet graag in zijn schoenen gestaan hebben in deze coronatijd.

De laatste maanden was er natuurlijk op het gebied van evenementen, concerten, optredens, borrels en openingen niets te doen. Het enige waar nog opgetreden werd was eigenlijk alleen in de binnentuinen of voor de deur bij verzorgingshuizen. Ik heb daar behoorlijk wat foto’s gemaakt de laatste twee maanden, alleen begin te denken misschien iets te veel. Het viel niet alleen mijn lezers op, weet niet of ik daar nu blij mee moet zijn 🙂

Vrijdag komt de nieuwe haring, er wordt nu al rekening mee gehouden 🙂

Heb je dat ook wel eens dat je volledig de weg kwijt ben en niet meer weet of je nu links, rechts of rechtdoor moet.

Ik ben heel benieuwd hoe het raadsdebat in Amsterdam woensdag afloopt over het functioneren van burgemeester Femke Halsema. Ik ben persoonlijk best tevreden met onze huidige burgemeester en wil hem voorlopig nog niet kwijt. Maar………….aan de andere kant is voor ons Leidenaren 3 October en het Leids Ontzet natuurlijk heilig, dus ja als het voor Femke in Amsterdam slecht afloopt. Na 3 oktober mag ze dan gewoon weer weg uiteraard en gaat Henry weer verder 🙂

Het mapje losse foto’s van de afgelopen weken is weer leeg.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

bvision 10 juni 2020 - 9:35

Femke mag gewoon blijven schat ik zo in… En ander mag ze Emile Roemers hier in Heerlen wel vervangen. Komt er war roering in de stad.

Reply
די מריו 10 juni 2020 - 11:41

whahahahaha, die van MAX omroep.. ik zeg niets, maar lig helemaal in een deuk.

Love As Always
Di Mario

Reply
rietepietz 10 juni 2020 - 21:58

Leuk hoor zo even wat lossen foto’s. Bij omroep Max kom je mij vanzelf tegen-) Ik ben ook doelgroep maar daar zit ik niet zo mee;-)

Reply
Nicky 12 juni 2020 - 16:30

Die Instagram suggestie is echt geweldig! Leuke foto’s ook!

Reply
Hans 15 juni 2020 - 16:40

Nou, gelukkig heb je de foto’s geplaatst.
Geeft variatie, soms raak je de weg wel kwijt door de verkeersborden.
Leidenaren en 3 October, dat gaat toch gewoon door. Hans

Reply

Plaats een reactie