Home Leiden Hoe kan het groeien he, vandaag even een heeeeeeel rustige blog

Hoe kan het groeien he, vandaag even een heeeeeeel rustige blog

door Emile van Aelst

Ik houd het vandaag even rustig na een onverwacht heel hectische zondag. Het is ondertussen aardig bekend dat ik door een probleempje met een bekende Leidse facebooksite, omdat hij opeens geld wilde zien voor mijn bijdrage op zijn pagina,  samen met Chris de Waard van Sleutelstad een nieuwe facebookpagina ben begonnen met als titel ‘Je bent een Leidse Glibber als….’. Dat sloeg ietsje meer in dan we verwacht hadden. We hebben hem zaterdagnacht even na 00.00 uur online gezet en binnen 36 uur stond de teller op 4.500 leden.

Ik was gisteren dus eigenlijk de hele dag bezig met mij te verbazen hoe die teller door bleef lopen en het beantwoorden van apps, mailtjes en telefoontjes. Maar het is geweldig om te zien hoe iedereen het direct oppakt en lekker bezig is.

 

Ach ja zeggen wel eens verandering van spijs doet eten of bij deze foto drinken, wie weet is dat ook wel zo.

Ik dacht dat alles de laatste jaren al geplaatst was, maar er is duidelijk nog meer dan genoeg of men zet het er gewoon weer opnieuw op. Hoe dan ook lekker Leids voor en door Leidse Glibbers.

Ik zou zeggen ga allemaal lekker door, alleen één afspraak hou het gezellig en positief er is al genoeg ellende en kritiek in de wereld probeer hier gewoon even plezier te hebben en te genieten van onze mooie stad.

Als afsluitertje even terug naar de titel van deze blog. Een paar weken geleden kreeg ik van Rogier van het Stadsbrouwhuis een B(l)ij Blikje.

Hij werd vakkundig dichtgemaakt en ik hoefde hem thuis alleen maar open te maken en water te geven.

Tja, door alle drukte was ik hem een beetje vergeten, maar vorige week heb ik hem opengemaakt en water gegeven. En ja hoor het groeit.

Hij staat veilig bij mijn tomatenplanten zodat ik hem niet kan vergeten.

Het is nu alleen even wachten tot er een bloemetje uit komt. Als het me lukt een foto te maken met een bij die op het bloemetje zit krijg ik een potje honig van Rogier. Het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes wordt dus vast vervolgd.

Maar je vraagt je toch af hoe kan het groeien, of het nu een zaadje of een facebookpagina is 🙂

Gerelateerde artikelen

5 reacties

די מריו 8 juni 2020 - 22:58

Je kunt natuurlijk een hoop doen, maar zet LG niet voor het blok. Dit blijft nog wel even groeien jongen. Zet je maar vast schrap… Ehhh, ik bedoelde natuurlijk dat fluitenkruid.

Love As Always
Di mario

Reply
bvision 9 juni 2020 - 8:59

Nog bedank Emile, ik vind het super zoals dat gaat. Daar krijgt nog iemand spijt van. Ik ben al hele leuke herkenbare dingen tegengekomen. Ik zie daar overigens een Spotty lopen, die van mij lusten wel eens een vers blaadje…

Reply
Kakel 9 juni 2020 - 16:26

Dat is toch fantastisch? Iemand ligt dwars en dan richt je gewoon een andere facebookpagina op. Ik denk dat het aantal nog groeit en groeit en groeit…Die dwarsligger zal nog eens achter zijn oor krabben (-:
Weden dat jij een potje honing scoort?

Reply
rietepietz 9 juni 2020 - 16:56

FB kan ik niet bekijken, dan moet je zelf zoiets hebben maar ik mis het . Natuurlijk wens ik jou wel veel plezier met je nieuwe site.

Reply
Nicky 9 juni 2020 - 21:53

Leuk, joh! Twee nieuwe hobby’s! Jij hebt toch tijd genoeg (kuch)

Reply

Plaats een reactie