Home Corona Barry Badpak zette twee uur lang de studio van Sleutelstad TV op stelten

Barry Badpak zette twee uur lang de studio van Sleutelstad TV op stelten

door Emile van Aelst

Het zijn zware tijden voor de mannen van Barry Badpak. Normaal zijn zij de koning van de bar, nu zijn het barre tijden zonder bar. Alle festivals waar zij deze zomer de boel op stelten zouden zetten gaan niet door. Om nog een beetje energie kwijt te kunnen en hun fans op de hoogte te houden kwamen ze een avondje bij Sleutelstad langs.

De heren hadden in juni 2019 in de oude studio drie uur lang ongecensureerd de microfoons tot hun beschikking. Net nu de laatste geschrokken en gefrustreerde luisteraars van toen de klinieken en psychiatrische inrichtingen hebben mogen verlaten, kwamen de heren langs voor een nieuw avondje Sleutelstad.

Dit keer niet alleen op de radio, maar ook twee uur live op tv. IJsbrand checkte nog even of alles Badpak bestendig was en of de camera’s goed stonden.

Even kijken, ja dat zijn wij, we zijn dus op tieeveeee.

Het werd tijd voor twee uur ongecensureerd gelul en muziek uitgezocht door de mannen van Barry Badpak. Zo nu en dan had ik medelijden met de techniek.

Alles kwam langs, zoals onder andere een uitgebreide cursus yoga met klaarkom garantie.

Dikkie B zat nog verder dan anderhalve meter omdat hij verkouden geweest is. Kan natuurlijk ook zijn dat zijn lichaam na een ruime maand geen kroeg afkickverschijnselen begint te vertonen.

Terwijl de heren bezig waren de met zorg opgebouwde groep tv kijkers weg te jagen, ging het redactiewerk natuurlijk gewoon door maar de redactie volgde, voor zover mogelijk, in de redactieruimte wel het programma.

Reanne volgde online de spannende raadsvergadering van gemeente Leiderdorp over de beslissing 50- of 70 kilometer op de Oude Spoorbaan. Vorig jaar is het Leiderdorps college gestruikeld over dit discussiepunt, dus belangrijk om te volgen.

Er zijn geen feesten of festivals dus ook voor Barry Badpak geen werk. Het is behoorlijk behelpen voor de heren en het grote leed begint toe te slaan. Tja je moet toch vrouw en bloedjes van kinderen onderhouden natuurlijk.

De heren hadden heel wat te vertellen, de techniek en interviewer zaten aan de andere kant van het glas en hadden hun handen vol alles in goede banen te leiden, of was het lijden voor ze.

Als de interviewer iets te lang praatte werd hij ten overstaan van alle kijkers genadeloos afgestraft.

Gelukkig zat er glas tussen dus kon iedereen rustig gestresst zijn werk doen.

De twee uur vlogen voorbij en iedereen kijkt nu alweer uit naar de volgende keer dat de heren de studio onveilig komen maken.

In de fotoslidehow/filmpje nog nog wat sfeerbeelden van weer een legendarische Barry Badpak avond.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Skyblog 22 april 2020 - 7:51

Leuke bedoeling daar. Grappig om te zien zo. Lekker bezig zijn. Afstand houden….Leuke foto’s.

Reply
Sjoerd 22 april 2020 - 9:34

Ik mag dat wel, een avondje geinen. Jammer dat veel van dit soort bijeenkomsten verloren dreigt te gaan door de sluiting van de horeca. Als het te lang doorgaat krijgen deze mensen idd honger en kunnen ze de zaak definitief aan de kant doen. Hier in Heerlen zijn er al zaken definitief gesloten van mensen die dat toch al i.v.m. hun leeftijd hadden willen doen. Dan maar wat eerder.

Reply
די מריו 22 april 2020 - 10:35

Een vriend van mij doet online muziekdraaien en beetje kletsen. Zo een keer in de twee weken, wat een feest is dat elke keer weer. Mooi dat dit soort dingen kunnen.

Love as Always
di Mario

Reply
rietepietz 22 april 2020 - 15:46

Het zal voor mensen met dit beroep héél lastig worden het hoofd boven water te houden. Knap dat je dan nog “lollig kunt zijn”.

Reply
Albert y Mara fotoblog 23 april 2020 - 1:42

Wat een heerlijke post Emile. We hebben smakelijk moeten lachen!

Reply
Nicky0607 25 april 2020 - 12:00

Dat hebben we allemaal nodig. Lekker lol maken!

Reply

Plaats een reactie