Home Corona Sorry dames, mijn kapster werkt nog wel :-)

Sorry dames, mijn kapster werkt nog wel :-)

door Emile van Aelst

Ik mag weer eens een blog blaffen en laat ik het dan maar even over een echt vrouwen dingetje hebben. Inderdaad hetgeen wat veel vrouwen beginnen te missen, is de kapper. Ik loop natuurlijk elke dag met het baasje in De Leidse Hout en zie al die kapsels van de dames behoorlijk teruglopen. Ik keek het baasje aan en zei, ‘Manon mijn kapster werkt nog wel, eigenlijk wil ik daar wel weer even naar toe. Dan loopt er gelukkig nog iemand met een keurig kapsel in De Leidse Hout’. Yessss hij maakte een afspraak en ik had gisteren heerlijk mijn middagje honden wellness bij Manon.

Het baasje wilde al een tijdje een stukje schrijven over de Hondentrimsalon van Manon, maar ik zag dat helemaal niet zitten. Het is mijn middagje uit en laat me heerlijk verwennen en daar heb ik hem helemaal niet bij nodig. Vorig keer had hij beloofd er een keertje bij te blijven om wat foto’s te maken. Er was in jullie mensenwereld ooit eens iemand die ook achter een bal aanliep en die zei, ‘elk nadeel heb zijn voordeel’ en die man die had gelijk. Vanwege de Corona kon het baasje er niet bij blijven en bleef ik lekker samen met Manon achter.

Dag baasje, ik blijf hier en ga eerst even badderen.

Vraagt hij aan Manon of zij wat foto’s wil maken van mijn badderpartij. Dat is wel leuk natuurlijk, maar nu moet ik jullie weer uitleggen wat ze allemaal doet. Nou ja vooruit dan maar. Ik ga eerst even uitgebreid onder de douche.

En dat is nu ook het punt waarom ik het baasje er niet bij wil hebben. Thuis doe ik er alles aan om niet onder de douche te hoeven en hier vind ik het heerlijk.

 

Even met een handdoekje wachten op het lekkerste wat komen gaat.

Daarna gaat ze me lekker helemaal droog blazen.

 

Zonder dat er een schaar aan te pas komt, komen er bergen haar uit mijn vacht.

Er komt  heel even een schaar aan te pas, dat is om het haar rond mijn voetjes netjes bij te knippen.

Het is zo lekker en de tijd vliegt. Voor ik het door had stond het baasje er al weer. Ben je er nu al 🙁

Als je er nu toch bent zal ik het even uitleggen, ze is nu bezig met mijn voetjes en meer lekker gefriemel.

Nu moet ik natuurlijk even tijd rekken, Manon kan je het baasje even laten zien hoe je me droog blaast.

Ik denk dat het baasje het ook wel leuk vindt om te zien hoe je mijn bef droog blaast.

Ohhhhhh dat is zoooooo lekker. Uhh sorry noodzakelijk.

Misschien ook nog wel goed als je nog even een beetje borstelt.

Is dat nu echt het laatste en ben ik nu echt klaar, had het baasje nou niet gewoon nog een uurtje weg kunnen blijven.

Ik ook van jou.

Weet je wel hoe lang dat duurt voor ik weer bij je ben.

Ik zie er weer netjes uit en kan me weer vertonen in De Leidse Hout, ennuhhh mensenmevrouwen, mijn kapper werkt nog, lekker puh. En vergeet niet een dag niet gekwispeld, is een dag niet geleefd.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

די מריו 16 april 2020 - 7:40

Happy, laten we eerlijk zijn. Dat jij er goed uitziet, dat is natuurlijk veel belangrijker. Wees maar zuinig op Manon, zoveel goede kappers zijn er niet.

Love As Always
Di mario

Reply
Sjoerd 16 april 2020 - 8:51

Ik heb geluk, mijn kapster heeft er de pin in geslagen, maar gelukkig doet nu mijn vrouw het met de tondeuse…

Reply
Skyblog 16 april 2020 - 9:50

Och meestal doen ze niet kapper. Vreemd genoeg onze dierenarts doet alleen spoed. Gelukkig doet bij jou kapper wel voor de dieren. Je hond is weer mooi geworden. Mooie hond heb je. Blijf gezond.

Reply
rietepietz 16 april 2020 - 16:33

Ja het is soms duidelijk te zien dat je er liever niemand bij hebt. Kan me er wel iets bij voorstellen, lijkt me héérlijk dat gefrunnik en getuttel! Je ziet er weer geweldig uit Happy!

Reply
Hans 17 april 2020 - 19:30

U bent weer het dametje Happy.
Boffert dat de honden kapper wel werkt.
Ik ga ook een afspraak maken. Hans

Reply
Nicky0607 18 april 2020 - 10:52

Je ziet er weer knap uit, Happy. Onze Toob wilde nooit naar de kapper. Soms kwamen we onze trimster tegen in het park en dan nam Toby de benen!

Reply
Kakel 20 april 2020 - 17:17

Die Happy toch! Wat een gelukshond.
“Ze ziet al die kapsels van de dames behoorlijk teruglopen.” Ik kwam niet meer bij (-:
Dahag baasje, en dan blijf jij (-:
Ik ook van jou, Emile ♥

Reply

Plaats een reactie