Home Leiden Zonnige presentatie lentenummer Leven Magazine bij Bubbels Beach in Noordwijk

Zonnige presentatie lentenummer Leven Magazine bij Bubbels Beach in Noordwijk

door Emile van Aelst

Het is ongelooflijk, we hebben al weken regen en wind en uitgerekend op de dag van de presentatie van het lentenummer van LEVEN Magazine leek het wel lente. Zon, lekkere temperaturen en zelfs aan zee bijna geen wind.

Je zou bijna zeggen, het LEVEN en de lente beginnen bij Bubbels Beach aan het eind van de Noordwijkse Koningin Astrid Boulevard.

Je ontkomt er niet meer aan, je moet rekening houden met het Coronavirus .

DJ Miss Nicky zorgt altijd voor de perfecte achtergrond beats tijdens dit soort presentaties.

Het was al snel goed druk bij Bubbels Beach, schijnbaar heeft iedereen zin in de lente en of de presentatieborrel 🙂

Het is natuurlijk leuk om iedereen weer te zien, maar er zijn mensen waar ik extra blij mee ben om weer te zien stralen, zoals Gerlinde. Alhoewel ik haar natuurlijk elke week op haar vlogs zie, waar ze iedereen op de hoogte houdt over haar ziekte en gelukkig voorspoedig herstel.

Henk Jan Mulder mag dan meerdere kunsthuizen runnen, het mooiste kunstwerk draagt hij gewoon op zijn arm mee.

Voordat het lentenummer gepresenteerd werd, hield uitgever Sander Pardon een kort interview met gastvrouw en -heer Muriël en John van Exter, eigenaren van Bubbels Beach.

Sinds half januari is Wendy Verkleij-Eimers de nieuwe burgemeester van Noordwijk. Een borrel als deze is dan natuurlijk een perfecte gelegenheid om ondernemers, bestuurders en organisatoren uit Noordwijk en de regio te ontmoeten.

Samen met Muriël Exter onthulde zij de cover van het lentenummer van LEVEN Magazine.

Het is weer gelukt om een heel speciale en kunstzinnige cover te laten ontwerpen .

Ik blijf het leuk vinden dat hoofdredactrice Gerda Schukking altijd persoonlijk de bladen uitdeelt aan de gasten.

Daarna gaat natuurlijk iedereen direct kijken hoe het artikel of de advertentie eruit ziet.

Ook deze editie heeft weer voor iedereen iets interessants. Een leuk artikel over de  al ruim 20 jaar bestaande ‘Slechte Band’ uit Leiden.

Lekker eten bij restaurant Wielinga aan de Nieuwe Rijn.

Mocht je nu te veel hebben gegeten of niet meer in je bikini passen, dan laat je toch gewoon een virtuele maagband plaatsen bij Marjan van Aelst en  Nicolette van der Krogt van MVA Hypnotherapie in Voorschoten.

Marleen Hogendoorn werkt alweer een tijdje voor het programma Business Class van Harry Mens en heeft het daar nog steeds naar haar zin.Claudia de Zeeuw en Marijke Verplancke de drijvende krachten achter het grote Fashionfestival op 30 mei in de binnenstad van Leiden.

Lorenzo van Beek, mede-eigenaar Boutique Hotels Leyden, was ook blij Gerlinde weer te zien. Lorenzo is vorige week benoemd als voorzitter van BV Leiden, hij doet het voorzitterschap samen met Ineke Lensen.

Nog meer bestuurswisselingen, Barbara ter Kuile (m) is over een weekje de nieuwe voorzitter van het 3 October Gilde, waarin ondernemers met een Leids Hart verenigd zijn.

Ik kan natuurlijk nog wel even door gaan met namen noemen, zoals bijvoorbeeld Tom en Clarita van Koetshuis en Grandcafé de Burcht, maar het blad telt 196 pagina’s en als ik dan iedereen die ik ken moet gaan noemen wordt dit wel een heeeeeeeeel lang verslag.

Het was en bleef nog heel lang gezellig bij Bubbels Beach Club in Noordwijk.

In de fotoslideshow nog veel meer sfeerfoto’s van de presentatie van Leven Magazine.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

rietepietz 5 maart 2020 - 21:24

De cover doet me denken aan één van denatuur boeken van dr. Fop I Brouwer die vroeger (ik dacht) door verkade uitgegeven werden en waarvoor je dan plaatjes kon sparen. één van die boeken had een vergelijkbare voorkant..

Reply
Sjoerd 6 maart 2020 - 9:10

Vlinders doen het in ieder geval goed in het voorjaar. Maar dat er alweer een seizoen voorbij is…

Reply
Nicky0607 7 maart 2020 - 19:44

Wat gaat het hard! Het lentenummer alweer! Leuk, die cover.

Reply

Plaats een reactie