Home Overig Een Tesla, swingend in the rain

Een Tesla, swingend in the rain

door Emile van Aelst

Altijd het idee gehad dat auto’s gemaakt zijn om te rijden, maar ze kunnen ook een mooie muziekshow geven zag ik vanavond. Ik liet Happy uit en hoorde even verderop muziek en zag opeens een autodak op en neer gaan. Daar wilde ik meer van weten natuurlijk.

Het bleek om een Tesla te gaan die schijnbaar meer kan dan alleen autorijden.

Eerlijk is eerlijk het is misschien niet het hoofddoel van een auto, maar zo’n muzikale show waar deuren op en neer, open en dicht gaan en lichten beginnen te knipperen is wel gaaf om te zien. Je zou hem bij een feestje op het podium moeten zetten heb je geen DJ meer nodig 🙂

Ik heb staan genieten en het even met mijn telefoon opgenomen, want er zijn dagen dat het uitlaten van Happy een stuk minder flitsend is 🙂

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 14 februari 2020 - 7:02

Leuk om te zien. Alles is programmeerbaar tegenwoordig.

love As Always
Di mario

Reply
Sjoerd 14 februari 2020 - 9:21

Grappig, nog nooit gezien. Maar ik betwijfel of dat hier zo mag.

Reply
rietepietz 14 februari 2020 - 19:31

Eh….. dat zijn toch die auto’s die geen geluid maken als ze rijden?
Is vast compensatiegedrag. 😉

Reply
Nicky0607 16 februari 2020 - 17:13

Hahaha! Wat lollig! Doet me aan Kit denken. Van The nightrider.

Reply

Plaats een reactie