Home Centrum Gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie diverse belangenorganisaties

Gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie diverse belangenorganisaties

door Emile van Aelst

De vierde dag op rij dat ik een nieuwjaarsborrel had, maar ik ben niet de enige die zich deze dagen rot loopt te rennen van receptie naar receptie. Deze receptie in Scheltema Leiden, was georganiseerd door diverse Leidse belangenorganisaties. Voordeel daarvan is dat niet iedereen zijn eigen nieuwjaarsreceptie hoeft te organiseren, scheelt een hoop tijd en kosten.

Met zoveel organisaties wordt het natuurlijk wel gelijk erg druk en hadden de medewerkers van het Centrum Management het giga druk om iedereen een naamsticker te geven en de jassen aan te pakken.

Je zou bijna denken hoe kan het, maar toch kwam ik mensen tegen die ik deze week nog niet op andere recepties was tegengekomen.  Hier waren dan ook wat meer winkeliers, zoals de ondertussen 93 jarige (petje af) Hans Wijgers, voormalig voorzitter Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat met de huidige voorzitter en eigenaar van de Vliegershop Dagobert Schulp.

Ook voor Sleutelstadverslaggevers Reanne van Kleef en Chris de Waard zijn het drukke dagen, naast het gewone nieuws ook nog alle recepties aflopen.

Best wel lachen, er werd gevraagd om een momentje stilte en iedereen liep te kijken waar de spreker stond. Er was alleen helemaal geen spreker of nieuwjaarstoespraak. Het was een bandje, gevolgd door een kort informatiefilmpje over Leiden en de organisatoren van deze nieuwjaarsbijeenkomst. Iedereen was duidelijk even op het verkeerde been gezet.

Een cultureel onderonsje tussen Cor Klein, gemeente Leiden en Kees van Leeuwen directeur van Theater Ins Blau.Frans Schohaus, Hotel Leiden, heeft het enorm druk en erkende aan Gerda Schukking, hoofdredacteur Leven Magazine, dat hij eigenlijk best wel blij was dat dit een van de weinige  Nieuwjaarsrecepties is die hij bezoekt.

Jeroen Windmeijer, schrijver van onder andere het Pauluslabyrint en het Pilgrim Fathers Complot, in gesprek met Oscar Middendorp, uitgever van het blad Into Business.

Maandag begint Gijs Holla (l) officieel in zijn nieuwe functie van Centrummanager. Hij werd door zijn voorgangers Erwin Roodhart (m) en Hans Gennotte (r) succes gewenst en bijgepraat.

Altijd gezellig met Bas Regeer, Petite restaurant ’t Valkje en Willy Straathof van BSG Media.

Het mag duidelijk zijn, ook deze Nieuwjaarsrecptie was weer gezellig en het werd uiteindelijk toch weer veel te laat voor ik thuis was 🙂

Gerelateerde artikelen

6 reacties

די מריו 10 januari 2020 - 6:53

Je loopt wat heen en weer zo in de maand januari met je feestjes.

Love As Always
Di Mario

Reply
Sjoerd 10 januari 2020 - 10:45

Och ja, een beetje netwerken hoort erbij. Het is buiten toch al so somber.

Reply
rietepietz 10 januari 2020 - 13:41

Maar je loopt op die manier natuurlijk wél een aantal borrels mis, al dat bij elkaar voegen is dus prima tegen alcoholmisbruik;-)

Reply
Skyblog 10 januari 2020 - 14:03

Feestmaand was het geweest. Het was daar gezellig geweest met deze drukte. Je hebt mooie foto’s kunnen maken. Fijn weekend.

Reply
logbankje 10 januari 2020 - 23:05

De vierde dag op rij dat je een nieuwjaarsborrel had, je bent het jaar wel heel feestelijk begonnen.
Maar wat moeten ze ook zonder de echte Glibber. Hans

Reply
Nicky 11 januari 2020 - 15:12

Da’s wel zo efficiënt, een gezamenlijke borrel.

Reply

Plaats een reactie