Home Overig Winter editie Leven Magazine is uit, de warme sfeer van de winter is begonnen

Winter editie Leven Magazine is uit, de warme sfeer van de winter is begonnen

door Emile van Aelst

Het kan buiten regenen, stormen, koud zijn en vroeg donker, maar als je de nieuwe Leven Magazine openslaat krijg je toch dat warme sfeervolle wintergevoel.

De presentatie van het winternummer was dit keer in het onlangs heropende museum Naturalis.

Alle genodigden van Leven Magazine mochten een uur voor de presentatie het museum bezoeken en uiteraard ging vrijwel iedereen een kijkje nemen bij onze Trix, de Leidse T-Rex.

De bovengalerij leent zich goed voor een borrel en ontvangst-en congreszaal was perfect voor de presentatie.

De presentaties van Leven Magazine zijn altijd op toplocaties en kenmerken zich door de gezellige borrel waar ondernemers en bestuurders uit de hele duin- en bollenstreek op een gezellige en ontspannen wijze elkaar weer tegenkomen.

Eigenlijk zijn de presentaties altijd kleine feestjes. Het trio de Bingham Boys zorgde voor gezellige achtergrond muziek.

Je komt altijd de meest uiteenlopende gasten tegen. Gemma van Eck, voormalig Babe zangeres treedt nog regelmatig solo op en is de laatste jaren vaste gast bij de presentaties.

Joke Bruijs heeft al eens in Leven Magazine gestaan, maar is ook goed bevriend met de Leven Magazine uitgever/hoofdredactie Sander Pardon en Gerda Schukking. Als ze tijd heeft probeert ze regelmatig even langs te komen. Gisteren was zij samen met haar man, makelaar en musicus, Frits Landesbergen. Ze waren gezellig in gesprek met architect Wolbrand Vis die enthousiast vertelde over zijn verbouwing van de Orangerie op het park Duinrell. Meer daarover is te lezen in dit nummer van Leven.

Altijd een spannend moment als hoofdredactrice Gerda Schukking de cover van het nieuwe nummer gaat onthullen.

De helft van de zaal staat zich op dat moment af te vragen hoe zij in het blad staan 🙂

Het eerste exemplaar ging naar Marc Horsmans, commercieel manager van Naturalis. Hij vertelde dat in krap 3 maanden tijd al ruim 200.000 bezoekers het verbouwde museum hebben bezocht.

Samen met Gerda onthulde hij de cover van het winternummer.

De cover is (zoals altijd) weer geweldig. Een doorkijkje naar de mooie winterfoto die ook elders in het blad in zijn geheel staat.

Ik blijf het een leuk onderdeel van de presentatie vinden dat Gerda zelf de bladen uitdeelt aan de gasten/klanten.

En dan net zoals elke keer snel kijken waar je staat in het blad.

Of waar je misschien ooit zou willen staan 🙂

Inderdaad een mooie tentoonstellings-en eventlocatie de kloosterkerk in de Hoofdstraat van Noordwijk.

Soms moet je even schakelen als je elkaar in een andere setting tegen komt. Ik zie Marthje regelmatig met haar hond in de Leidse Hout, maar nooit geweten dat ze sieraden maakt en zij wist nooit dat ik foto’s maak. Zondag 22 en maandag 23 december zijn haar sieraden te zien tijdens het Christmas Shopping Event in Villa Beukenhof Oegstgeest.

Ik zeg altijd jong geleerd is oud gedaan, maar misschien is dit wel genieten bij mama, maar veel netwerkrelaties kwam Maddox niet tegen. Maddox is pas een paar weken oud en toch hebben na gisteren al duizenden mensen hem min of meer gezien.

Hij verstopte zich nog even half oktober, maar staat wel degelijk in dit nummer van Leven Magazine.

Zowel Jacky Weeber, eigenaresse Rembrandt City Hotel en Hotel Lot, als Anke van Elteren, evenementenbureau Het Idee, hebben het razend druk deze feestmaand.

Voor Donna Blom was het haar eerste, maar zeker niet haar laatste presentatie van Leven Magazine. Vanaf 2020 gaat ze een deel van de vormgeving verzorgen.

Ik wist dat uitgever Sander Pardon een niet onverdienstelijk drummer is, maar dat hij ook trombone kan spelen dat was voor velen nieuw.

Een heel clubje Leidse middenstanders waaronder juweliers Borg en Daphne, Lawrence Armitage , eigenaar boekwinkel Babooka en samen met Niels Vreeling eigenaar van Marketingbureau Legit Agency.

Het was weer een gezellige en goed verzorgde presentatie en met een heel mooi slot toen de Leidse zangeres Charlotte van der Plas spontaan de microfoon pakte en meezong met de Bingham Boys. Charlotte volgt de master Musical Theatre op de Royal Academy of Music in Londen. Vrijwel alle studenten van deze opleiding zien we later terug in de grote musicals op het Londense West End. Prachtig toch dat ze dan gewoon hier spontaan de microfoon pakt.

Mocht het slecht weer worden of als we insneeuwen, met deze dikke wintereditie van Leven Magazine kunnen we voorlopig vooruit 🙂

Gerelateerde artikelen

4 reacties

די מריו 5 december 2019 - 23:32

Mooi weer.. ik moet toch maar eens vragen aan mijn Leidse vriend of hij zo’n mooi exemplaar kan opsturen. 😉

Love As always
Di mario

Reply
Sjoerd 6 december 2019 - 6:38

Een mooi nummer, en een feestje voor de middenstand…

Reply
Hans 6 december 2019 - 19:28

Wat mooi dat het altijd weer zo’n warme presentatie is, zelfs voor de winter uitgave. Hans

Reply
Nicky 8 december 2019 - 12:04

Ik was even bang dat iedereen ging zitten lezen. Maar gelukkig! Het was gewoon borrelen!

Reply

Plaats een reactie